2. juni 2020
Henrik »Slagter« Jørgensen fik fredag overrakt den fornemme pris som Årets Laugmester af Københavns Slagterlaug. Her overrækkes prisen af oldermand Egon Hornsleth. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Henrik »Slagter« Jørgensen fik fredag overrakt den fornemme pris som Årets Laugmester af Københavns Slagterlaug. Her overrækkes prisen af oldermand Egon Hornsleth. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Slagterhurra og pokal til Henrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Slagterhurra og pokal til Henrik
Ugebladet Vestsjælland - 11. oktober 2019 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af, at Henrik Slagter fra Henrik Slagter og Søn i Dianalund af Københavns Slagterlaug, er blevet kåret som Årets Laugmester, var der fredag over middag prisuddeling og smagsprøver til kunderne.

En gammel slagterbil, en Ford T havde også tøffet sig til Dianalund Centret for at give ekstra opmærksomhed til dagens prismodtager.

Fra Københavns Slagterlaug var oldermand Egon Hornsleth og Alex Jessen fra mødt op og de overrakte en stolt Henrik Slagter prisen, som var en flot pokal. Og så fik Henrik Slagter et ægte slagter-hurra, som består af et stort, højt og langt hurraråb efterfulgt af den første strofe af »Solskin kan man altid finde«, spillet på trompet af lokale Gorm Hovaldt, som til daglig er trompetist i Copenhagen Philharmonic. En masse familie, venner, bekendte og kunder var mødt op for at overvære prisoverrækkelsen og efterfølgende blev de budt på smagsprøver fra grillen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk