28. januar 2021
Der er flere huse på begge sider af Slagelsevej, der har pyntet rigtig fint op til jul og som har taget HHHIF´s opfordring om mere julelys til sig. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der er flere huse på begge sider af Slagelsevej, der har pyntet rigtig fint op til jul og som har taget HHHIF´s opfordring om mere julelys til sig. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Høng begynder at ligne en rigtig juleby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Høng begynder at ligne en rigtig juleby
Ugebladet Vestsjælland - 01. december 2020 kl. 13:37

Er man rundt i Høng når skumringen og aftenen falder på, samt i de tidlige morgentimer, oplever man mange steder smukt julepyntede huse med strålende julebelysning.

Et lys i mørket, kan man sige. Borgerne i Høng og omegn har nemlig taget HHHIF, Høng Erhvervsforenings opfordring og konkurrence til sig om at julelyspynte husene og sætte spot på julen i 2020, som mildest sagt har haft sine udfordringer med COVID-19 og alt den virus har medført.

På flere adresser i Høng har folk nemlig pyntet deres huse og det giver en helt speciel og julehyggelig stemning.

I Sofiehaven har beboerne også været kreative og hængt julelys op.

Ugebladet var forleden rundt i byen og omegnen for at fotografere nogle af husene, og billederne kan man blandt andet se på vores hjemmeside.

Fra turen rundt i byen blev der blandt andet fotograferet på Marievej, Ingesvej og i Sofiehaven, i Tjørnens Kvarter, på Hovedgaden og i Sæby og her havde husejerne lagt både tid og kærlighed i pyntningen.

To konkurrencer

Der er i virkeligheden to konkurrencer. En for husejerne, der skal pynte op. Den husejer, der får flest stemmer for sit julepyntede hus, får nemlig 3000 kroner i præmie, mens der er 2000 kroner til andenpladsen og 1000 kroner til tredjepladsen.

På Ingesvej er der mange huse, der har pyntet fint op til jul. Og mange andre steder i Høng og omegn breder julehyggen sig.

Når du stemmer kan du vinde en juleand

Alle de, der stemmer, skal finde en kupon i Ugebladet Vestsjælland, udfylde den med adressen på favoritjulehuset, navn, telefonnummer og mail, og afleverer kuponen i de kasser, der står fremme hos Spar på Hovedgaden 50 i Høng, eller hos Ugebladet Vestsjælland senest fredag den 18. december.

Når man stemmer, er man automatisk med i konkurrencen om de 10 juleænder, der er udloddet og som man kan hente hos Spar i Høng, når vinderne offentliggøres den 20. december.

I Sæby er der også blus på julelysene.

Det er også den 20. december Høngs flotteste julehus bliver kåret, så er du ikke allerede i gang med julepynten og julelysene, så er det om at komme i gang.

Send julehuset ind

Støder man på sin vej gennem Høng i aftenmørket på et fint hus, som man synes fortjener et billede, er man velkommen til at sende sit billede på hong.red@sn.dk, så tilføjer vi det artiklen på hjemmesiden. Alle er velkomne til at sende billeder ind, også de, der julepynter.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk