16. oktober 2019
Borgmester Gert Jørgensen  klippede det røde bånd og indviede hermed Dianalund Centrets nye facade. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Gert Jørgensen klippede det røde bånd og indviede hermed Dianalund Centrets nye facade. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helheden kom på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helheden kom på plads
Opdateret 19. juni 2019 kl. 11:21
Ugebladet Vestsjælland - 08. juni 2019 kl. 12:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Facadeindvielse: Lørdag klokken 10 blev den nye, og næsten helt færdige, facade på Dianalund Centret indviet med taler, klip af det røde bånd og masser af kræmmere.

Dianalund: Lørdag blev Dianalund Centrets nye facade indviet samtidig med man holdt kræmmerdag med 50 tilmeldte stande, salg af billige nye kartofler, musik og masser af mennesker.

Første taler på podiet var Poul Brøns, Torvet A/S, som i samarbejde med grundejerne og Dianalund Centerforening har stået for renoveringen af den nye facade.

- Dianalund har fået en helhed. Vi har et godt og solidt center, et borgerhus og nu et kæmpe aktivitetsområde. Tak til alle, der har været med til at løfte opgaven, sagde Poul Brøns blandt andet.

Herefter trådte formand for centerforeningen, Charlotte Hjerpsted på podiet og udtrykte stolthed over Dianalund. Hun opfordrede alle til at fortælle den gode historie om den rivende udvikling centret og byen er inde i.

- Tre nye butikker er åbnet inden for det sidste halve år, vi har to spritnye fødevarebutikker og nye butikker er på vej, sagde hun.

Borgmester Gert Jørgesen var sidste mand på podiet og han overvejede om han skulle åbne et kontor i centret, for på det seneste har han været i Dianalund mange gange for at indvie et eller andet nyt.

- Stort tillykke til Dianalund, sagde han og så blev det fine røde bånd klippet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk