24. juli 2019
Steffen Olsen sagde på generalforsamlingen forleden, at man ville arbejde effektivt for at få flere medlemmer i Handels- og erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn. Foto: Charlotte Koefoed
Steffen Olsen sagde på generalforsamlingen forleden, at man ville arbejde effektivt for at få flere medlemmer i Handels- og erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi vil have flere medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi vil have flere medlemmer
Ugebladet Vestsjælland - 09. marts 2019 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På generalforsamlingen i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn i forrige uge, havde formand Steffen Olsen en pose gode ideer med. En af dam handlede om at hverve flere medlemmer.

- Vi er pt 59 medlemmer, men der er jo langt flere virksomheder og butikker. Og mange af dem er ikke medlem hos os, og det kunne vi godt tænke os, de var, siger Steffen Olsen.

Han peger på, at mange virksomheder og butikker måske slet ikke aner, der er en lokal erhvervsforening, de kan blive medlem af.

- Derfor vil vi forsøge at finde en efterlønner eller en pensionist, der har lyst til at påtage sig jobbet som hverver. Vi er i gang med at samle noget materiale, som han eller hun kan gå ud med, og vi slår en jobannonce op i avisen, siger Steffen Olsen.

Medlemskabet i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn indeholder en række fordele i form af en netværk med de andre medlemmer, forskellige arrangementer i samarbejde med Høng Erhvervsforening, som både har social og faglig karakter, og så er man med til at promovere hele området.

- Det er klart, at jo flere medlemmer vi er, des flere er vi til at løfte opgaven og sikre et godt handels- og erhvervsliv i området, slutter Steffen Olsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk