29. oktober 2020
Anna Abkjær og Jette Lund oplever, at mange aflyser deres fester på grund af corona. Men det behøver man ikke nødvendigvis. Der er styr på sikkerheden i Rosenvængets Selskabslokaler. Foto: Charlotte Koefoed
Anna Abkjær og Jette Lund oplever, at mange aflyser deres fester på grund af corona. Men det behøver man ikke nødvendigvis. Der er styr på sikkerheden i Rosenvængets Selskabslokaler. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi har sikkerheden i orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi har sikkerheden i orden
Ugebladet Vestsjælland - 10. oktober 2020 kl. 15:44

Covid-19 virussen huserer og med efterårets komme er der sat flere restriktioner ind for at hindre virussen i at udbrede sig. For eksempel er antallet at gæster til fester nede på 50 og alle steder opfordres man til at passe på, så vi hindre virussen i at brede sig.

Hos Rosenvænget Selskabslokaler oplever Jette Lund og Anna Abkjær, at flere aflyser deres planlagte fester fordi de er bange for smittefaren.

- Det har vi selvfølgelig fuld forståelse for, men vi vil gerne slå et slag for, at hos os er sikkerheden i orden. Vi har håndsprit overalt, vores tjenere bærer masker, og vi serverer maden ved bordene, så man ikke kommer til at stå tæt ved en buffet, og så har vi god plads til de tilladte 50 gæster, forklarer Jette Lund.

Hun gør også opmærksom på, at det kan være svært at vide noget om, hvornår situationen igen bliver normal og man igen man holde store fester.

- Som det er nu, kan man være 50 mennesker og de, der har holdt fester på det seneste, har været rigtig glade for, at de fik holdt deres fest, netop fordi, ingen aner, hvornår vi får normale tilstande igen, siger Jette Lund.

Julefrokoster

Vi nærmer os med raske skridt julefrokosternes tid og også her oplever Rosenvængets Selskabslokaler, at der er mange ændringer.

- Mange firmaer har opgivet at holde den helt store fest, så vi tror, der kommer flere mindre private arrangementer, og det har vi tænkt ind i vores julefrokostmenu, slutter Jette Lund.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk