20. oktober 2019
Kristian Olsen fra Rødovre har købt Vejs Havecenter med overtagelse pr. 1. juli. Foto: Charlotte Koefoed
Kristian Olsen fra Rødovre har købt Vejs Havecenter med overtagelse pr. 1. juli. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejs Havecenter solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejs Havecenter solgt
Opdateret 28. juni 2019 kl. 13:19
Ugebladet Vestsjælland - 25. juni 2019 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Papirene er i orden og Kristian Olsen er trukket i arbejdstøjet og har i et stykke tid været med i arbejdet i Vejs Havecenter, som han officielt overtager den 1. juli.

- Jeg er uddannet gartner og har arbejdet som gartner i 20 år. Jeg har i flere år haft øjne og øre åbne for at få mit eget havecenter, men i første omgang kiggede jeg ikke så langt mod vest, siger Kristian Olsen.

Men da han fik øje på Vejs Havecenter i Høng , gav det mening at rykke teltpælene op og kaste sig ud i en ny tilværelse med kone og barn i Høng.

- Vejs Havecenter er et utrolig veldrevet havecenter, rammerne er i orden og derfor slog jeg til, siger Kristian Olsen.

Han er i fuld gang med at finde rundt i havecentret og lære personalet at kende, men også de mange kunder.

- Vejs Havecenter er yderst velbesøgt og jeg er i processen med at finde ud af, hvad kunderne herude kan lide og efterspørger, smiler Kristian Olsen.

Grønne ideer
Umiddelbart bliver der ikke lavet noget om, og personalet er fulgt med over i ejerskiftet. Men Kristian Olsen har masser af ideer, blandt andet omkring klima og miljø.

- Vi skal have kigget på noget med affaldshåndtering, genbrug og sprøjtemidler. Tendensen i samfundet er mere og mere grøn og den udvikling skal vi understøtte her, for eksempel med klimavenlige haver og planter. Stauder har vi en masse af og vi hjælper gerne kunderne med at blive mere miljøbevidste i deres egne haver, fortæller Kristian Olsen.

Rosens dag
En af de første ting, Kristian Olsen skal tage sig af, er Rosens Dag søndag den 7. juli. I Vejs Havecenter er traditionen, at man har gode rabatter, men også en konkurrence, hvor man, mellem klokken 10 og 11, skal komme med sin smukkeste rose, og så stemmer havecentrets kunder på den rose, de bedst kan lide.

Klokken 14 udråbes vinderen, der vinder et gavekort til Vejs Havecenter.

I forbindelse med ejerskiftet har Birgit og Hardy Vej i samarbejde med Kristian Olsen besluttet at vente med overtagelsesreception til september.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk