19. oktober 2019
Ib Arvin har i mange år været counsellor i Rotary og har med udvekslingsstudenterne at gøre. Foto: Charlotte Koefoed
Ib Arvin har i mange år været counsellor i Rotary og har med udvekslingsstudenterne at gøre. Foto: Charlotte Koefoed
Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Værtsfamilier søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Værtsfamilier søges
Opdateret 29. maj 2019 kl. 13:02
Ugebladet Vestsjælland - 25. maj 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund Stenlille Rotary klub søger værtsfamilier, gerne med børn, til en frisk, ung udvekslingsstudent fra Brasilien på 16 år, som klubben har inviteret på et års ophold i Danmark med ankomst i begyndelsen af august.

Den unge mand hedder Lucas og han har brug for en værtsfamilie til den første periode, han er i Danmark, det vil sige fra begyndelse af august og tre en halv måned frem.

- Desuden søger vi en familie, der kan huse Lucas i den tredje periode, som går fra 1. marts til hjemrejsen, som er sidst i juni, fortæller Ib Arvin, som er counsellor for Rotary i Dianalund og Stenlille sammen med Ingse Rasmussen.

Den miderste periode har Rotary allerede en familie til.

- Når vi hvert år har udvekslingsstudenter, drejer det sig altid om et ungt menneske fra Litauen og et ungt menneske fra et andet land i verden, ofte fra Sydamerika, men i år har vi haft en ung pige, Sana, fra Indien, fortæller Ib Arvin.

Den unge fra Litauen har allerede sine tre værtsfamilier på plads.

Lucas kommer fra Jaraqua Do Sul, som ligger i Sant Catarina i det sydlige Brasilien. Byen har 170.000 indbyggere. Lucas bruger sin fritid på idræt, venner og familie og har netop afsluttet 10 klasse på en amerikansk high school.

Han har rejst en del, sammen med sin familie og besøgt flere lande, både i USA Europa og Asien.

Lucas er tilmeldt Slagelse Gymnasium, hvor han skal deltage i undervisningen. Han beskrives som moden af sin alder, og han kan være med til at give sine værtsfamilier et frisk kulturelt pust.

- Det giver altid en spændende oplevelse at møde unge mennesker fra en helt anden del af verden. Man møder landets kultur på en helt ny måde, siger Ib Arvin.

Nærmere oplysninger og materiale vedrørende værtsskabet fås ved henvendelse til klubbens counsellor, Ib Arvin eller Ingse Rasmussen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk