19. oktober 2019
Uffe Samuelsen har drevet butik i Gørlev i 30 år. Nu er ejendommen solgt og der er ophørsudsalg i Gørlev Gulv- og tæppeservice. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Uffe Samuelsen har drevet butik i Gørlev i 30 år. Nu er ejendommen solgt og der er ophørsudsalg i Gørlev Gulv- og tæppeservice. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uffes ophørsudsalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uffes ophørsudsalg
Ugebladet Vestsjælland - 29. juni 2019 kl. 08:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligere på året fejrede Uffe Samuelsen 30 års mærkedag for sin butik, Gørlev Gulv- og tæppeservice, men for et par uger siden gik handlen igennem, og ejendommen på Algade 36 er solgt.

- Jeg har haft den til salg et stykke tid, men nu har jeg handlet og papirerne er skrevet under, siger en lettet og glad Uffe Samuelsen.

Han har bygningen til slutningen af året og torsdag starter han et gigantisk ophørsudsalg med rabatter helt på til 80%.

- Jeg har for eksempel 38 meter fint gardinstof til fast lav pris og flere varianter og længder, der er nips, og møbler, lys og tæpper, og sidste, men ikke mindst, alt garnet og broderigarnet, siger Uffe Samuelsen.

De seneste par år har butikken kun været åben torsdag, fredag og lørdag og han har satset stort på strikkegarn i alle mulige kvaliteter og til alle mulige formål.

- Alt skal væk, så jeg har pakket nogle poser med garn til ekstra billige penge, der er broderigarn, som jeg ligeledes har pakket i poser til gode priser og i det hele taget skal alt jo bare væk, så kom og gør et kup, opfordrer Uffe Samuelsen, der fylder 70 næste år.

Det er ikke helt uden vemod Uffe Samuelsen lukker sin forretning. Han har været en del af gadebilledet i mange år og har været utrolig glad for alle de mange trofaste kunder.

- Jeg holder åbent til alt er solgt, men jeg tror ikke der går mere end to-tre måneder, siger han.

Søndag den 7. juli er der ekstraordinært åbent i forbindelse med hesteskuet og udsalget.

Lokal køber
Det er Martin Larsen fra Kirke Helsinge, der har købt ejendommen og han fortæller, at han har planer om blandet bolig og erhverv i ejendommen.

- Jeg har planer om at indrette en del af bygningen til beboelse og bibeholde en del af stueplanen til erhverv. Det kunne for eksempel være til en butik af en art. Hvis man for eksempel tænker på en garnbutik, kunne det være en ide at snakke med Uffe Samuelsen, siger Martin Larsen. Han overtager ejendommen til årsskiftet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk