20. juni 2021
Tom Koustrup Mortensen er personlig træner, kostvejleder og vanecoach. Og så har han et udetræningshold i Høng, som har holdt fanen højt gennem corona-året. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Tom Koustrup Mortensen er personlig træner, kostvejleder og vanecoach. Og så har han et udetræningshold i Høng, som har holdt fanen højt gennem corona-året. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udetræning i Høng hitter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udetræning i Høng hitter
Ugebladet Vestsjælland - 21. december 2020 kl. 10:37

At motion er godt for både krop og sjæl er en kendt ting. I Høng har et udetræningshold været i gang siden marts og selv en verdensomspændende pandemi har ikke kunne stoppe træningen.

Tom Koustrup Mortensen starter med at rette en stor tak til de udetræningshold, han har i Høng. En tak fordi de har holdt ved og holdt ud i al slags vejr og gennem en coronapandemi, der ellers har gjort livet besværlig for mange.

- Det startede egentlig i det tidlige forår, hvor nogle af mine bekendte fra Høng spurgte, om jeg ville oprette et udetræningshold i Høng. Det ville jeg gerne og næppe havde vi fået et hold på otte-ni personer op at stå, før coronaen ramte landet og alt måtte lukke ned. Men ikke os, for vi var jo ude og holdet var lille. Siden er der kommet flere hold til og der er nu 30 i alt, der kommer og træner mandage og torsdage på parkeringspladsen bag Høng Gulvservice, fortæller Tom Koustrup Mortensen.

Frisk luft, motion og alsidige øvelser

Holdene i Høng har nu været i gang i langt over 30 uger og folk holder ved. Den yngste er 18 år, den ældste godt på i 50´erne, alle er forskellige i højde og drøjde, men fælles for dem er, at de gerne vil træne udenfor, være lidt skærmet for nysgerrige blikke og så skal træningen være sjov, udfordrende og til at finde ud af.

- Jeg blander elementer fra alle mulige idrætsgrene, crossfit, løb og meget andet, men alle kan være med, selv om de har nogle skavanker. Det tager vi hensyn til. Og så har vi små hold, ni mennesker og mig selv, vi har god plads og skulle det en dag være rigtig møgvejr, kan vi komme i ly i et lagerrum, fortæller Tom Koustrup Mortensen.

Tom Koustrup Mortesen er 44 år og stammer fra Ruds Vedby. Han er oprindeligt udlært i Dagli´Brugsen i Ruds Vedby, og har været rundt i Coop, men har også arbejdet som håndværker i flere forskellige fag, indtil en diskosprolaps satte en stopper for den branche.

- Jeg måtte skifte spor og begyndte at læse idræt på Poul Pedersens Idrætsinstitut i København, hvorefter jeg i nogle år var ansat som lærer på Holbergskolen i Dianalund, og siden på V7 i Sorø. Da den virksomhed lukkede, startede jeg som personlig træner og det er tredje år, jeg hjælper folk med at gennemføre deres mål om vægttab, bedre fysik eller andre ønsker i det retning. Jeg er både kostvejleder og vanecoach, så jeg har tre parametre, vi kan skrue på, når man komme og ønsker en livsændring, siger Tom Koustrup Mortensen.

Når han vejleder klienter som personlig træner, foregår det fra lokaler i kælderen under Puls Fitness i Dianalund, hvor Tom Koustrup Mortensen gerne tager imod klienter fra hele Vestsjælland.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk