23. november 2017
Uddeler Frank Pedersen er for første gang med i SuperBrugsernes store cykelløb, hvor hver lokale brugs også har sit eget cykelløb. Ubbys lokale løb er på 34,8 kilometer. Foto: Privat
Uddeler Frank Pedersen er for første gang med i SuperBrugsernes store cykelløb, hvor hver lokale brugs også har sit eget cykelløb. Ubbys lokale løb er på 34,8 kilometer. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ubby klar til cyklisterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ubby klar til cyklisterne
Ugebladet Vestsjælland - 16. maj 2017 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er i år første gang SuperBrugsen i Ubby er med i såvel det store cykelløb på 95 kilometer rundt til syv SuperBrugser i Vestsjælland, men også første gang man har et lokalt cykelløb i den forbindelse.

Det lokale cykelløb starter klokken 10 og ruten er på 34,8 kilometer, går via Jerslev og Gørlev nord om Tissø, til Svebølle og tilbage til Ubby.

- Vi har lodtrækning mellem deltagerne på to cykler, en børnecykel og en voksencykel, og så har vi samtidig gode tilbud på cykler, fortæller uddeler Frank Pedersen.

Slagteren har samme dag, altså lørdag den 20. maj, et godt tilbud på helstegt pattegris to go, altså man kan tage maden med sig hjem, så man slipper for selv at lave mad den dag.

Team Rynkeby Vestsjælland kommer

Det store cykelløb på 95 kilometer, som udgår fra Gørlev, har 50 ryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland som deltagere.

De bruger cykelløbet som en del af den træning, der ligger forud for turen til Paris, som starter i Slagelse den 8. juli.

- Cyklisterne er med på den lange rute og det er en god optakt til Paris-turen. Inden man er i form til at cykle til Paris, skal man have cyklet omkring 3000 kilometer i alt, forklarer Poul Buur, der selv cykler med til Paris og har gjort det fire gange før.

Serviceholdet vil i forbindelse med de syv lokale cykelløb kigge forbi SuperBrugserne og være til stede for at forklare om Team Rynkeby og Børnecancerforeningen.

De deler også armbånd ud og er parktiske hjælpere.

- Vi håber på godt vejr, for så ved vi at folk melder sig til, siger Poul Buur, der håber på, alle får et godt cykelløb.

Team Rynkeby Vestsjælland vil være at finde i Ubby i løbet af dagen, hvor man kan komme og høre med om de gæve cyklister, der cykler for en god sag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk