22. juni 2021
Det bliver igen  området i og omkring Høng centret, der danner rammen for Folkemøde Kalundborg i Høng. Foto: Preben Moth
Det bliver igen området i og omkring Høng centret, der danner rammen for Folkemøde Kalundborg i Høng. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tuborgfondet støtter ikke Folkemøde Kalundborg i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tuborgfondet støtter ikke Folkemøde Kalundborg i Høng
Ugebladet Vestsjælland - 07. juni 2021 kl. 06:52

Folkemøde: Folkemøde Kalundborg i Høng fik ikke støtte fra Tuborgfondet til årets ungesatsning.

Høng: Arrangementet for og med de unge på folkemøde Kalundborg i Høng får ikke støtte fra Tuborgfondet. Det har arrangørerne, foreningen bag folkemødet, netop erfaret.

- Unge indsatsen på de øvrige mindre folkemøder på Sjælland og Møn støttes i år af Tuborgfondets demokratisatsning for at få flere unge til at arbejde med demokrati, men vi har altså ikke fået nogle penge til vores folkemøde, siger Peter Joensen, der er medlem af foreningen Folkemøde Kalundborg i Høng.

Han peger på, at der måske er fordi det ikke var de unge selv, der havde søgt om penge.

Men selv om Tuborgfondet ikke har støttet i Høng, har det lokale folkemøde fået støtte fra andre steder, for eksempel Nordea.

Lav en video
Folkemøde Kalundborg i Høng har inviteret skolernes 9. klasser og unge på ungdomsuddannelserne til at lave en video om nærdemokratiet i kommunen eller regionen, og om hvordan unge bliver aktive i den demokratiske debat.

Videoen skal vises på folkemødet, og her bliver de bedst videoer belønnet med en præmie. Det var blandt andet til disse præmierne, at Folkemøde Kalundborg i Høng havde søgt Tuborgfondet om støtte.

- Præmier skal der dog nok blive til den klasse, der få lavet den bedste video, lover Peter Joesen.

Workshop for unge
På Folkemøde Kalundborg i Høng bliver der også workshop, hvor unge kan møde andre unge, som har engageret sig i ungdomspolitik og det demokratiske arbejde.

Unge i den demokratiske debat
Folkemødet vil gerne være med til at opfordre unge til at arbejde med demokrati og den demokratiske debat, så der fremover også er unge, som vil deltage i planlægningen af kommende folkemøder. Bestyrelsen for Folkemøde Kalundborg i Høng glæder sig til at se unges eget bud på, hvordan flere unge bliver aktive i den demokratiske proces.

Skoler og ungdomsuddannelser i kommunen har fået mail fra folkemødet - videoen skal sendes til folkemødet senest den 23. august.

Foreningen Folkemøde Kalundborg i Høng består af følgende medlemmer: Laila Lyng Madsen, formand, Niels Erik Danielsen, næstformand, Peter Joensen, PR ansvarlig, Lone Aastrup Varming og Tina Beck-Nilsson. Suppleanter: Kirsten Rask og René H. Nielsen, kasserer Ulla Jacobsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk