5. juni 2020
Hørkram modtog fyrtårnsprisen for sin eksplosive vækst og sin evne til at give Sorø synlighed. Fra venstre er det Claus Bredvig, Preben Berg Kristensen og Lone W. Petersen. Borgmester Gert Jørgensen (K) overrakte prisen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Hørkram modtog fyrtårnsprisen for sin eksplosive vækst og sin evne til at give Sorø synlighed. Fra venstre er det Claus Bredvig, Preben Berg Kristensen og Lone W. Petersen. Borgmester Gert Jørgensen (K) overrakte prisen. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre priser uddelt af Sorø Erhversudviklingsråd til nytårskur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre priser uddelt af Sorø Erhversudviklingsråd til nytårskur
Opdateret 12. januar 2018 kl. 08:58
Ugebladet Vestsjælland - 12. januar 2018 kl. 08:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var tre lokale fyrtårne, der blev hædret, da Sorø Erhvervsudviklingsråd mandag aften holdt nytårskur.

Erhvervsprisen blev vundet af den fremstormende virksomhed Hørkram Foodservice, mens event-prisen blev delt imellem Dianalund Grundlovsdag og Klassisk Køredag i Sorø.

Synlighed
- En af de virksomheder, der giver Sorø Kommune størst synlighed, er Hørkram Foodservice, sagde borgmester Gert Jørgensen, da han overrakte fyrtårnsprisen til Hørkram.

- Dels kan man se virksomheden, når man kører forbi Sorø, og dels har Hørkram lastbiler kørende på landevejene i store dele af døgnet.

Sidste gang
Grundlovsdag i Dianalund er blevet regionens største med deltagelse af toppolitikere som eksempelvis Mette Frederiksen, Simon Emil Ammitzbøll, Pia Olsen Dyhr, Morten Østergaard, Søren Pape, Anders Samuelsen og Uffe Elbæk.

- Det har givet stor opmærksomhed, sagde formanden for arbejdsmarkeds- og erhvervsudvalget, Rolf Clausen (V), da han overrakte prisen.

- Det har givet omtale viden om og indslag i både DR og TV2.

- Desværre har vi holdt arrangementet for sidste gang, lyder det fra grundlovsgruppens formand, Jørgen Mogensen.

- Vi er kede af, at gruppen nu er stoppet, siger formanden for Dianalund Udviklingsråd, Louise Sjøberg.

- Det betyder, at vi skal have fundet en ny gruppe til at tage sig af det arrangement, for vi opgiver det naturligvis ikke. Arrangementet i 2018 bliver måske lidt alternativt i forhold til det, vi kender, men der skal etableres en ny scene i projektet, og den skal fremover danne rammen om eksempelvis grundlovsfesten.

Køredagen
Også Klassisk Køredag trækker mange mennesker fra hele Sjælland og måske også resten af landet. I 2017 gæstede således 10.000-15.000 veteranbildagen, der i 2018 får Olsen Banden som tema i og med, at banden fylder 50.

- Den havde jeg ikke lige set komme, erkender Steffen Beierholm, der sammen med Ea Stevns Matzon fra Sorø Museum og Ronnie Mogensen fra Torvets Bistro har stået for arrangementet i de senere år.

- Det er et dejligt skulderklap at få, og der er ingen tvivl om, at vi fortsætter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk