11. juli 2020
Tissø Dilettantforening er på banen med stykket: Bendixensen på banen igen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Tissø Dilettantforening er på banen med stykket: Bendixensen på banen igen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre gange dilettant i Fuglede Forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre gange dilettant i Fuglede Forsamlingshus
Ugebladet Vestsjælland - 10. januar 2020 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dilettant: Tissø Dilettantforening er klar med en farce, Bendixen på banen igen, der opføres tre gange i Fuglede Forsamlingshus.

Fuglede: Søndag den 26. januar, fredag den 31. janaur og igen lørdag den 1. februar er der dilettantforestilling i Fuglede Forsamlingshus, alle tre gange med forudgående spisning, hvis man har lyst til det. Ydermere er der bal efter forestillingen lørdag den 1. februar.

Glade amatører
Årets stykke er farcen »Bendixen på banen igen«.

Stykket handler om en flok glade amatører, som sidste år endte i den rene katastrofe og sendte forfatteren og instruktøren, byens lettere hovne skoleinspektør, Bjarne Bendixen, til tælling. Efter et længere rekreationsophold på en mindre åben klinik er han dog med fornyet iver tilbage på banen med den fikse idé, at der denne sæson skal spilles lokalrevy.

Igen er der mulighed for skuespil i skuespillet, og foruden Bjarne Bendixen (spillet af Mike Løisemos Pedersen, Høng) er der gensyn med de sjove karakterroller i den enfoldige og altid chokoladespisende Erna (Camilla Stuntz, Slagelse), den noget ubehjælpsomme regissør Clausen (Leif Clausen, Sønderup), der løbende undervejs er i skarp duel med scenens umedgørlige tæppe, som han forsøger at få has på med sin hjemmelavede fjernfuldautomatiskbetjente tæppetræksanordning, den konstant kværulerende syerske Bente Bygballe (Mette Sørensen, Sandved), den ikke helt appelsinfrie sufflør Oluf (Mogens Zadlo Henriksen, Løve) og den sukkersøde skuespillerinde frk. Augenblau. (Julie Deleuran Hansen, Knapstrup)

Endelig hjælper Olufs bror Uffe (Carsten Carlsson, Høng) til med at få løjerne til svinge endnu mere, end de allerede gynger.

Bag tæppet på et dilettantstykke

Stykket er skrevet med en bagtanke, nemlig at give publikum et karikeret billede af, hvordan livet kan være i en amatørtrup - ja, og som man vil opleve det, kan det jo i sig selv være ganske morsomt. Igen i år er det Pia Clausen, Gørlev der instruerer, og den rigtige sufflør er Pia Erengård Eriksen.

- Det er en ny udfordring for en del af truppen at der skal synges i stykket, og heldigvis spiller man en person, der spiller en person der synger. Herved gør det ikke så meget hvis det ikke lyder perfekt. Det skal jo lyde som en glad amatør. Vi håber på udsolgt ligesom nogle af aftenerne sidste år, lyder det fra Lennert Thomsen fra Tissø Dilettantforening.

Billetter kan bestilles hos Fuglede Forsamlingshus.

Søndag den 26. januar er der spisning og forestilling fra klokken 12.30, de to andre dage fra klokken 18.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk