1. juni 2020
Hvordan man danser argentinsk tango, kan man opleve på søndag den 15. september i Hvidebækhallen.  Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Hvordan man danser argentinsk tango, kan man opleve på søndag den 15. september i Hvidebækhallen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Totalt udsolgt til Hvidebækmessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Totalt udsolgt til Hvidebækmessen
Ugebladet Vestsjælland - 12. september 2019 kl. 11:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opbakningen til årets Hvidebækmesse er stor. Alle stande er udsolgte i Hvidebækhallen, hvor mange firmaer og foreninger er repræsenteret, når det går løs på søndag den 15. september fra kl. 10-16.

Som noget nyt i år vil man kunne opleve tangoopvisning. Det er den lokale Den Argentinske Tangoskole fra Stationsvej i Jerslev, som viser, hvordan de sydamerikanske dansetrin skal placeres på gulvet. Det sker fra kl. 11.30.

Messen åbnes af kulturudvalgsformand Ole Glahn, og man kan lige nå at se nærmere på nogle af udstillingerne, inden der er gudstjeneste ved sognepræst Kim Gilling Hansen, Hvidebæk Pastorat.

Kl. 11 er gymnaster fra Hvidebæk Idrætsforening klar til at give en opvisning, mens der kl. 12 er gratis sildebord.

- Vi synes, vi har fået skruet et godt program sammen, og vi er glade for den store opbakning fra både firmer og foreninger, siger Erik Voss, formand for Hvidebæk Lokalråd.

Han er også godt tilfreds med, at man som noget helt nyt kan byde på en tangoopvisning, så gæsterne også får den med hjem blandt alle de øvrige indtryk fra messen.

Kåring af den flotteste
- Vi har naturligvis også tænkt på børnene, så underholdningen er i år lagt i hænderne på Ole Kibsgaard, som mange kender fra Kaj & Andrea, ligesom han har været med i Shu-bi-dua, hvor han var guitarist fra 1998 til 2011, da bandet stoppede.

Inden det er tid til at kåre messens flotteste stand, er gymnasterne fra Hvidebæk Idrætsforening igen klar til at give en opvisning.

- Det er gæsterne, der beslutter hvilken stand, der er den flotteste på messen. De skal udfylde en seddel, og så bliver den stand med de fleste stemmer kåret, forklarer Erik Voss, som for første gang står i spidsen for Hvidebækmessen.

Messen er arrangeret i et samarbejde mellem Hvidebæk Lokalråd, hvor Erik Voss er formand og Hvidebæk Erhvervsforening.

Der er gratis adgang til messen, hvor man ogås kan få en tur i hestevogn.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk