5. juli 2020
Sidste års torvedage trak mange mennesker til Bytorvet i Gørlev  og gav de fire foreninger, der afvikler torvedagene, et tilskud til deres aktiviteter. Foto: Lotte Ørum
gallery icon

Se billedserie

Sidste års torvedage trak mange mennesker til Bytorvet i Gørlev og gav de fire foreninger, der afvikler torvedagene, et tilskud til deres aktiviteter. Foto: Lotte Ørum
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torvedage på en anden måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torvedage på en anden måde
Ugebladet Vestsjælland - 04. juni 2020 kl. 11:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommer der torvedage i Gørlev i år eller gør der ikke?

Det har mange spurgt sig selv om, men som det efterhånden ser ud med genåbningen af Danmark, er der nu mulighed for, at man kan gennemføre de populære torvedage, selv om det bliver i en lidt anderledes udgave end tidligere.

En ting er helt sikkert og det er, at der ikke kommer musikalsk underholdning og der skal sørges for god afstand mellem bordene.

- Vi afventer stadig de helt nøjagtige retningslinier, så vi er sikre på, alt er i orden, før vi sætter noget i gang, siger Steffen Olsen fra Handels- og erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn.

Han er i tæt dialog med Erik Andersen fra Gørlev Turistforening omkring torvedagene og de to foreninger har holdt møde om situationen.

Vi skal have alle parter med

Gørlev Turistforening har tidligere fået godkendelse fra Kalundborg Kommune til at lave take-away med foreningens salg af sorte sild. Den ansøgning vil man revidere, så man kan få lov til at sælge sorte sild, som folk også har mulighed for at spise ved bordene.

- Jeg er i gang med at søge politiet om tilladelse til at holde torvedage, men i en udgave uden musik og med de restriktioner, der pålægges os. Ligeledes skal vi have kommunens tilladelse til at gennemføre torvedagene mulighed for at opstille borde og stole, fortæller Erik Andersen fra Gørlev Turistforening.

Alle involverede parter i torvedagene skal samles til et møde snarest og finde ud at, hvordan man kan afvikle torvedagene.

- Vi går i dialog med alle parter om, hvordan vi kan skrue torvedagene sammen, så det er sikkert for gæsterne og for os, som står i boderne. En ting er helt sikker, vi skal være enige om, hvad og hvordan vi gør tingene, siger Erik Andersen

Torvedagene plejer at begynde allerede i uge 26, men på grund af situationen, kan det være man må vente en uge mere, nemlig til lørdag den 27. juni.

Det er Handels- og erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn, Gørlev Turistforening, Musikcafeen og GIF´s Forældreforening, der sammen arrangerer torvedagene, og fordeler lørdagene mellem sig. Hver forening får overskuddet af de torvedage, de står for.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk