19. april 2019
Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming har klædt mændene i Høng på i 30 år. Han fejrer mærkedagen med en række gode tilbud. Foto: Charlotte Koefoed
Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming har klædt mændene i Høng på i 30 år. Han fejrer mærkedagen med en række gode tilbud. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tøjmanden med hang til Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøjmanden med hang til Høng
Ugebladet Vestsjælland - 23. september 2018 kl. 05:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Har du hang til Høng?« er egentligt et slogan tilhørende en camembert-ost, som før i tiden blev produceret i Høng. Man kan stadig få osten, men den fremstilles ikke længere i byen.

arrow Læs også: Tøjmand fejres med koncert

Hvad man derimod stadig kan få, er en tøjmand med hang til Høng, som nu i 30 år har drevet herretøjsforretning her og som fejrer mærkedagen med tre raske dage torsdag, fredag og lørdag den 27., 28. og 29. september med gode tilbud i Tøjeksperten Flemming i Høng Centret, hvor han også byder på lidt at nippe til.

Begyndte som førstemand
Eventyret begyndte i 1986, da Flemming Nielsen, der er født og opvokset i Ugerløse mellem Holbæk og Ringsted, fik job som førstemand hos Marius på Hovedgaden i Høng. Her stiftede han for første gang bekendtskab med Mogens Gyldenvang, ejer af Marius, og det blev til et parløb i tøjbranchen i mange år. Sammen flyttede de i 1988, hvor Flemming Nielsen havde købt halvparten af Marius, til Høng Centret.

De to havde også i en lang årrække stor indflydelse i Centerforeningen, som Flemming Nielsen er mangeårig formand for.

I 2002 købte Flemming Nielsen hele Tøjeksperten Marius, og i 2010 ændrede han navnet til Tøjeksperten Flemming og lægger man det hele sammen, bliver det til 30 så som selvstændig tøjmand i Høng.

Kan lide at hjælpe kunden
Det er kundekontakten, Flemming Nielsen godt kan lide. Og et højt serviceniveau.

- Når jeg nu har kunden inde i butikken og han kigger på bukser, spørger jeg, om han har en skjorte, der passer til. Og så finder vi ud af, om det skal være den ene model eller den anden, der passer til den enkelte kunde, siger Flemming Nielsen.

Service skal der til, hvis man vil holde kunderne i sin butik og det må man sige er lykkedes meget godt for Flemming Nielsen.

- Vi kan stadig vækste her i Høng og det handler især om, at vi er gode til at komme hele vejen rundt om kunden, siger Flemming Nielsen.

Og der er noget om snakken. På en helt almindelig hverdag er der ofte mange kunder i butikken, tit mænd, der har deres fruer med på indkøb, men også yngre mænd, der har øje for den store bredde, der er i Tøjeksperten i Høng. Her er noget til både de yngre mænd og de mere traditionsbundne.

Ikke uden centret
Når Flemming Nielsen tænker på udviklingen i Høng gennem de sidste 30 år, kommer han ikke uden om, at havde Høng Centret ikke været, der, var der ikke nogen herretøjsbutik i Høng.

- Centret har været med til at holde kunderne i byen. Man kan rent faktisk få det allermeste her i centret og det betyder, at kunderne bliver her. Men det var ikke gået, hvis ikke vi havde haft centret, mener Flemming Nielsen.

Og så er der personalet. Flemming Nielsen har i mange år nydt godt af et trofast personale, der har været med til at fastsholde det høje serviceniveau.

- Jeg har altid været beriget med nogle fantastiske medarbejdere og jeg er dem dybt taknemmelig, siger Flemming Nielsen.

Teamet i Tøjekperten består i dag af Ramo Sahovic, Brian Jørgensen og Flemming Nielsen selv.

Vind et gavekort
I forbindelse med mærkedagen har Flemming Nielsen en lille konkurrence. I en kupon man finder andetsted i avisen, skal man svare på et spørgsmål, udfylde kuponen, og aflevere den hos Tøjeksperten Flemming i Høng Centret inden klokken 14 lørdag den 29. september.

- Jeg har sat to gavekort til Bravo Tours på højkant på hver 5000 kroner. De to heldige vindere får direkte besked, slutter Flemming Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk