13. juli 2020
Flemming Nielsen, Tøjeksperten  Flemming i Høng Centret, er ikke berørt af den krise Tøjeksperten, som kæde er i. Foto: Charlotte Koefoed
Flemming Nielsen, Tøjeksperten Flemming i Høng Centret, er ikke berørt af den krise Tøjeksperten, som kæde er i. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tøjeksperten i Høng er ikke berørt af konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøjeksperten i Høng er ikke berørt af konkurs
Opdateret 29. maj 2020 kl. 10:49
Ugebladet Vestsjælland - 29. maj 2020 kl. 10:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Corona: COVID 19 har været en hård omgang for PWT Group, der ejer kæderne Tøjeksperten og Wagner. Selskabet er under rekonstruktion, men situationen berører ikke Tøjeksperten Flemming i Høng.

Af Charlotte Koefoed

Høng: Der har de seneste uger været skrevet en del om PWT Group, ejet af kapitalfonden Polaris. Firmaet er nemlig, som konsekvens af COVID 19 og butikker, der har haft lukket i to måneder, konkurstruet og er pt under rekonstruktion. Det betyder, at man har måtte lukke 20 butikker på landsplan og fyre omkring 180 ansatte.

Tidligere på ugen var nyheden fremme om, hvor i landet, de lukkede butikker lå, eller rettere sagt, ikke lå.

Nævnt i en artikel i Nordvestnyts anden sektion forleden og på sn.dk fra den 25. maj, er nemlig Tøjeksperten i Haslev, Ringsted, Kalundborg og Vordingborg nævnt, mens Tøjeksperten i Høng ikke er nævnt.

- Det betyder, at folk tror, vi lukker her i Høng, men det er på ingen måde tilfældet, slår Flemming Nielsen fast.

- Vores butik bliver ikke berørt af lukning, fordi vi er en privatejet butik. Vi har en samarbejdsaftale med PWT og Tøjeksperten, men vi bliver ikke berørt af krisen i PWT eller Tøjekspert-kæden. Men vi er selvfølgelig kede af, at vi mister nogle kollegaer rundt omkring i landet, forklarer Flemming Nielsen.

Han understreger, at butikken i Høng Centret ikke lukker, men fortsætter med at tage godt imod kunderne, som man har gjort gennem de sidste 30 år.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk