12. maj 2021
Stella Elkjær og Claus Gawin udstiller deres malerier hele august måned på Gørlev Bibliotek. Privatfoto
Stella Elkjær og Claus Gawin udstiller deres malerier hele august måned på Gørlev Bibliotek. Privatfoto
Foto: CLAU GAWIN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To kunstnere på Gørlev Bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kunstnere på Gørlev Bibliotek
Ugebladet Vestsjælland - 25. juli 2020 kl. 10:59

Stella Elkjær og Claus Gawin udstiller deres malerier hele august måned på Gørlev Bibliotek.

Deres malerier er abstrakte og fuld af skønne farver. Claus Gawin og Stella Elkjær er naboer og lærte hinanden at kende for et halvt år siden. De bruger hinanden til råd og vejledning, omkring deres kunst og udfordre hinanden til at gå nye veje og hele tiden udvikle sig.

Claus Gawin er en aktiv person, der i sine yngre dage dyrkede kickboksning på højt plan. Han har blandt andet skrevet bøger om zenterapi og kickboksning, og var den første, der udgav en lydbog omkring mindfulness For seks år siden begyndte han at male og sælger malerier både herhjemme og i udlandet.

Stella Elkjær med at spille og synge sammen med sin søster. Men da hun blev mor valgte hun at fokusere på sin søn og lade mikrofonen lille. Det kreative trænge te sig dog på og hun begyndte at male. Hun fandt hurtig ud af,at det var noget hun kunne lide og begyndte at udstille sine billeder. Hun har malet i 16 år.

De to lokale kunstners malerier kan ses på Gørlev Bibliotek hele august måned og der er fernisering lørdag den 1. august, hvor man er velkommen til at kigge forbi mellem klokken 13 og 13.30.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk