24. september 2021
Hvis man ikke helt ved hvad man skal lave på en døsig sommerdag i Ruds Vedby, kan man tage sig en tur i den store gynge på naturlegepladsen. Foto. Charlotte Koefoed
Hvis man ikke helt ved hvad man skal lave på en døsig sommerdag i Ruds Vedby, kan man tage sig en tur i den store gynge på naturlegepladsen. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tak til alle de frivillige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tak til alle de frivillige
Ugebladet Vestsjælland - 03. august 2021 kl. 10:52

For andet år i træk må Borgspillet holde sig inden døre, for corona har sat en stopper for aktiviteterne. Men til næste år er der gode chancer for, at vi er vendt tilbage til en nogenlunde normal hverdag og dermed også alle de aktiviteter, der normalt er i Ruds Vedby.

- Vi fik holdt vores byforskønnelsesdag og kåret årets hus, men grundlovsfesten aflyste vi, fordi der plejer at komme mange mennesker og restriktionerne var på det tidspunkt sådan skruet sammen, at vi valgte at udskyde festen. Vi holder møde i næste uge og kommer med datoen og indholdet i det udskudte fest, fortæller lokalrådsformand Ingse Rasmussen.

Hun kan også fortælle, at man arbejder videre med de planer, der allerede er i gangsat og de helhedsmidler, der er tilbage i Sorø Kommune er der ansøgt om.

Stor tak til alle de frivillige

Lokalrådsformanden benytter også lejligheden til at takke de mange frivillige, der gerne møder op, når der er brug for ekstra hænder eller hoveder.

- Når vi for eksempel holder byforskønnelsesdag, kommer der altid en stor flok mennesker, der bruger nogle timer på at samle skrald og gøre legepladsen pæn, siger Ingse Rasmussen.

Dem vil hun gerne sende en stor tak og det er hermed gjort.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk