24. maj 2019
Jessens Swing Trio underholder i Kirke Helsinge Forsamlingshus. Inden musikken er der mulighed for spisning.
Jessens Swing Trio underholder i Kirke Helsinge Forsamlingshus. Inden musikken er der mulighed for spisning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Swing-trio og spisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Swing-trio og spisning
Ugebladet Vestsjælland - 19. oktober 2018 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Helsinge Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene inviterer til en hyggelig aften med spisning og musikunderholdning fredag den 2. november.

Dørene åbnes til fællesspisning klokken 18 og klokken 20 går Jessens Swing Trio på scenen.

Jessens Swing Trio tilbyder dejlig, diskret og alsidig kammerjazz fra kendte evergreens.

Bandet er godt rustet til musik for et modtageligt publikum med fortolkninger af den danske og nordiske sangskat og masser af amerikanske evergreens samt smægtende latins, udført i dejlig afslappet Finn Ziegler/Svend Asmussen-stil.

Kapelmester er Peter Jessen, der gennem et langt liv i musikkens tjeneste har spillet i snart sagt alle genrer, som akkompagnement til kendte dansktop-solister i de glade 70'-ere, undervist på diverse musikskoler, højskoler og efterskoler, for ikke at tale om masser af jazzspil med mange af landets koryfæer. Derud over består trioen af Bandet består Claus Boysen på guitar, Kristian Jessen på kontrabas og så selvfølgelig af Peter Jessen på violin.

Menuen består af to retter, nemlig forret med tomatbagt fisk og svampe-risotto med urtesauce. Hovedretten er Sprødstegt bryst af gris, lagt på grøntsags-ragout med æble og rød pigmentsauce. Tilmelding foregår direkte til Kirke Helsinge Forsamlingshus til Heino Andersen senest den 26. oktober.

Er man interesseret i flere kultur- eller musik arrangementer i forsamlingshusene i Kalundborg Kommune, kan man se mere på www.kalundborglif.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk