23. august 2019
Den kendte tv-biolog Anders Kofoed fortæller på baggrund af hans bog »Superkryb«, om kryb der har vaskeægter superkræfter. Det sker torsdag den 28. februar.
Den kendte tv-biolog Anders Kofoed fortæller på baggrund af hans bog »Superkryb«, om kryb der har vaskeægter superkræfter. Det sker torsdag den 28. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superkryb med ægte superkræfter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superkryb med ægte superkræfter
Ugebladet Vestsjælland - 13. februar 2019 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kendte tv-biolog Anders Kofoed fortæller på baggrund af hans bog »Superkryb« om kryb, der har vaskeægter superkræfter. Det er Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker, der har inviteret den kendte biolog til Ubby Bibliotek og Forsamlingshus torsdag den 28. februar.

Anders Kofoed, kendt som TV2s dyreekspert, fortæller om utrolige »Superkryb« med ægte superkræfter. Anders ved rigtig meget om dyr, og han elsker at fortælle.

Vidste du for eksempel, at superhelte fra tegneserier er inspireret af de superkræfter, som kryb ude i naturen har? Og at det faktisk er krybene, der har de ægte superkræfter? Det er de kryb, Anders kalder superkryb. Ét af dem kan endda sprøjte med lim, et andet kan klone sig selv.

Anders Kofoed er biolog og har før arbejdet som naturformidler i ZOO, hos Den Blå Planet og på Danmarks Akvarium. Foredraget er utroligt underholdende og lærerigt på en og samme tid. Anders Kofoed har førbesøgt Ubby Forsamlingshus, og det er på baggrund af flere forespørgsler om genbesøg, at han atter kommer til Ubby.

Undervejs vises billeder på storskærm.

Hvidebæk Lokalråd og Kim Kok ved Ubby Forsamlingshus har sammensat menuen, som er forloren hare med tilbehør. Ønsker man at deltage i spisning, skal man møde klokken 18 og ønsker man kun at deltage i selve foredraget, er det klokken 19 Anders Kofoed går på scenen.

Foredraget henvender sig til børn fra 7 år og voksne, unge som ældre.

Derfor er der ekstra stor rabat til børn under 18 år, ligesom medlemmer af Hvidebæk okalråd og Biblioteksklubben får rabat. Læs mere og køb billetter via kalundborgbib.dk eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk