14. december 2018
Sune Jensen fra Lindegården holder julemarked i den kommende weekend. Foto: Charlotte Koefoed
Sune Jensen fra Lindegården holder julemarked i den kommende weekend. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sune går all in på julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sune går all in på julen
Ugebladet Vestsjælland - 14. november 2017 kl. 05:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det begyndte ude i den gamle stald med lidt planter, juletræer og Farmor Almas hjemmelavede æbleskiver, men nu går Sune Jensen fra Lindegården all in med julerier.

Både inde i gårdbutikken og ude i drivhusene og foran butikken er der julet op overalt og klar til såvel julemåneden og som til den kommende weekends julemarked, som foregår lørdag den 18. og søndag den 19. november.

- Vi har som altid Farmor Almas hjemmelavede æbleskiver og der er gløgg, kaffe, te og vand til absolut rimelige priser, og så er alle vores mange juleting på plads og klar, siger Sune Jensen.

Ude har han juletræer i alle størrelser, også juletræer i potter, man kan plante ud i haven, når julen er overstået. Ude har han også masser af pyntegrønt og juleplanter som julestjerner, juleroser og novemberkaktusser.

Inde er det er eldorado for juleglade. Her er det fineste julepynt og de gammeldags nisser i krydsfiner, der er julepynt af alskens slags, der er dekorationer og julestjerner, der er adventskranse og en masse gode gaveideer, både til advent, til værtinden og til juleaften.

- Vi er jo efterhånden ret kendt for vores mange øl, og i år har vi en adventskalender fra Skagen Bryghus, og vi har selvfølgelig en masse gode juleøl, siger Sune Jensen.

Lindegården byder også på lys og servietter, på julebøger og lanterne og masser af lækre delikatesser, både af den søde og den syrlige slags, som for eksempel bornholmske tangsennep.

Lindegården har åbnet alle dage frem til jul, på hverdage fra 10 til 17 og i weekenden fra 10 til 15. Der er åbent til og med lillejuleaften.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk