22. oktober 2019
Dansk Slager Parade gæster Gørlevhalllen onsdag den 6. februar. PR foto
Dansk Slager Parade gæster Gørlevhalllen onsdag den 6. februar. PR foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort dansktop show i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort dansktop show i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 30. november 2018 kl. 15:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2019 byder på endnu en stor oplevelse for alle elskere af dansktop og slager musik. Turnéen over dem alle, kommer nemlig endnu engang til Gørlev. Igennem 22 år har Dansk Slager Parade optrådt over hele Danmark med nogle af de største navne indenfor genren.

2019 bliver hellere ingen undtagelse, men byder dog på overraskelser, da et par af landets helt store kvindelige revykunstnere indtager scenen. Begge er de blevet hædret med »Årets Dirch« og andre hædersbevisninger. De er begge fremragende sangerinder, og det bliver det som publikum kommer til at opleve når Pernille Schrøder og Anne-Karin Broberg indtager scenen.

Bjørn Tidmand er manden med flest slagerhits igennem årene, han medvirker også i showet sammen med manden med de gamle bukser, Bjarne Lisby, der for første gang er med i Dansk Slager Parade. Louise Espersen kender mange sikkert fra DK4, hvor hun sang sig til tops. De bakkes alle op af Klaus & Servants, og Karin Strand-Holm styrer showet som konferencier.

- Det er altid rart at haven noget at glæde sig til - og uden at løfte sløret for alt, hvad der kommer til at gå for sig på scenen, kan publikum glæde sig til at »Se Venedig« og komme »En tur til Dublin med det første fly«, hvor »Vi maler byen rød«. Vi skal også høre om »Campinglivets Glæder« og synge med på »De glade år« - og selvfølgelig flyver den lille sommerfugl, røber ejeren af showet, Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking.

- Som altid er Dansk Slagerparades kendetegn Hit på Hit på Hit - det er det, som publikum forventer, og det er det de får, lover ejeren af Stig Ulrichsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk