30. maj 2020
Ping spilles af Malou Stahrenberg, der her får et par detaljer på plads af koreograf Maria Wickmann. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Ping spilles af Malou Stahrenberg, der her får et par detaljer på plads af koreograf Maria Wickmann. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storm P er klar i Vedbygårdsparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storm P er klar i Vedbygårdsparken
Opdateret 05. august 2019 kl. 13:34
Ugebladet Vestsjælland - 01. august 2019 kl. 11:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ugen inden premieren er der altid en lille smule panik. Når man det? Kommer teknikken helt på plads? Har alle deres kostumer og kan de deres replikker?

Instruktør, manuskriptforfatter og komponist Chris Skytte hev hår ud af hovedet forleden under første gennemspilning af hans »Storm P, Livet er en cirkus«, som har premiere onsdag den 7. august.

- Men sådan er det altid til første gennemspilning. Intet fungerer, griner han og dagen efter var der da også en helt anden ro over øvningen på Vedbygårdsparkens fine amfiscene.

Kulissen er en cirkusmanege, og det er her, Storm P´s liv og humor skal udfolde sig i otte forestillinger de kommende to uger.

- Det eneste vi virkelig har udfordringer med, er scenetæppet, som blafrer lige lovlig meget, konkluderer Chris Skytte. Han har god tid til at finpudse detaljer, for det er denne aften koreograf Maria Wichmann, der øver åbningsscenen.

Her indledes forestillingen af Ping, en af Storm P´s kendte figurer, manegen fyldes med artister, en hjemmegjort elefant og andre dyr. Der køres på et-hjulet cykel, en artist hejses op i luften og skal i spagat, to hold artister mere skal på scenen, og det hele skal times med musikken.

- Det skal nok falde på plads alt sammen, selv om det ser lidt kaotisk ud lige nu, griner både Chris Skytte og Maria Wichmann.

»Storm P, Livet er en cirkus« giver et indblik i den folkekære kunstners liv og forunderlige verden i en storslået opsætning med sang, dans, flotte kostumer og spektakulær scenografi, som i mange år har kendetegnet Ruds Vedby Borgspil.

Premieren er onsdag den 7. august og der spilles hver aften frem til og med lørdag den 10. august og igen ugen efter fra onsdag den 14. august til og med lørdag den 17. august. Alle dage begynder forestillingen klokken 19.30 og der er mulighed for at spise forud for stykket.

Billetter købes via Ruds Vedby Borgspils hjemmeside.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk