22. januar 2020
NIels Kæmpe fra Enghavens Entreprenør og kloakmester har blandt andet en effektiv rottespærre med på messen i Gørlev på søndag. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

NIels Kæmpe fra Enghavens Entreprenør og kloakmester har blandt andet en effektiv rottespærre med på messen i Gørlev på søndag. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stop rotten før den kommer ind i huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stop rotten før den kommer ind i huset
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 09:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ude på landet har man ikke de store problemer med rotter, der kommer ind i husene via kloakken, men i byerne, hvor der er offentlig kloakering, er rotter et stort problem.

-Rotterne bor i kloakkerne, og typisk kommer de ind i folks huse via boligens kloaksystem. Med en rottespærre kan vi forhindre, at rotten kan komme ind. Rottespærren har to klapper, der er ophængt uafhængig af hinanden, og det kan rotten ikke finde ud af, forklarer Niels Kæmpe fra Enghavens Entreprenør og kloakmester.

Rottespærren er VA-godkendt, hvilket er en kvalitetsgodkendelse fra Teknologisk Institut.

Kloakker og fliser
Ud over den smarte rottespærre og gode råd om, hvordan man bekæmper rotter, har Enghavens Entreprenør også et par bud på kloakering i det åbne land, for eksempel en pumpebrønd og en septiktank, til messen i Gørlevhallen søndag den 22. april.

Selv om de varslede påbud til kloakering ikke er kommet i det tempo, man forventede for et par år siden, vælger mange at få skiftet deres kloakker, så spildevandet renses.

Niels Kæmpe har flere løsningsforslag og dem kan man høre om på messen, ligesom man kan se på et udvalg af fliser og belægningssten.

- Vi fortæller også gerne om vores træfældning og rodfræsning, slutter Niels Kæmpe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk