5. december 2020
Det er her, Stenlille Outdoor Park skal ligge. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det er her, Stenlille Outdoor Park skal ligge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stenlille Outdoor Park er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenlille Outdoor Park er på vej
Ugebladet Vestsjælland - 06. november 2020 kl. 16:44

Det er nu tid til at sætte gang i projektet Stenlille Outdoor Park, som skal ligge på området bag fodboldbanerne ved omfartsvejen.

Projektet har fået fuld finansiering fra Sorø Kommune, NordeaFonden, »Her bor vi puljen« samt Sorø Sparre- og lånekasses Fond. Det betyder, at projektet, der er budgeteret til 814.300 kroner, kan gennemføres som det er planlagt i samarbejde med Stenlille Skole, Stenlille MTB, SHHB og Foreningslivet i Stenlille, SSP og Sorø kommune

- Vi har i dag fået de første tilladelser på plads og er i gang med de andre, så vi forventer at vi snart kan lave aftaler med bygherren diverse leverandører siger Carl-Henrik Nielsen fra SHHB.

Byggegruppen glæder sig over støtten til Stenlille Outdoor Park, som man ser som et aktiv for Stenlille og hele Sorø Kommune. Borgerne kan bruge parken, som både indeholder en pumptrack bane, et MTB-spor samt bål og opholdsplads til at familiehygge. Parken er til brug for alle borgere i Stenlille og Sorø Kommune og vil være brugerstyret når projektet er fuldført.

- Vi i styregruppen er meget glade for samarbejdet med Sorø Kommune i processen fra ide til færdigt projekt og at vi har fået støtte fra NordeaFonden, »Her bor vi puljen«, Sorø Sparre- og lånekasses Fond og Sorø Kommune lokalråds pulje, som kunne se en ide i at denne form for aktivitet og udeliv er spændende og godt for sundheden i god tråd med FNs verdensmål med trivsel - motion og folkesundhed og fritidsliv, siger Carl- Henrik Nielsen

Gruppen har nu holdt det første møde efter finansieringen er kommet i hus og man regner med at gå i gang efter nytår såfremt vejret tillader det.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk