15. oktober 2019
Steffen Olsen, Svallerup Auto, fylder 50 år og kan samtidig fejre 25 års jubilæum som selvstændig automekaniker.  Foto: Charlotte Koefoed
Steffen Olsen, Svallerup Auto, fylder 50 år og kan samtidig fejre 25 års jubilæum som selvstændig automekaniker. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steffen slår to fluer med ét smæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steffen slår to fluer med ét smæk
Ugebladet Vestsjælland - 04. december 2018 kl. 16:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 12. december byder Steffen Olsen, Svallerup Auto indenfor på firmaadressen, som også huser hans private bolig og barndomshjem.

Anledningen er, at han fylder 50 år og at han samtidig markerer Svallerup Autos 25 års jubilæum.

Steffen Olsen er opvokset i Svallerup og eftersom hans største interesse er og var biler og mekanik, faldt det ham helt naturligt at gå i lære som mekaniker. Det foregik hos VW i Kalundborg og efter nogle år som mekaniker på forskellige værksteder, besluttede han at åbne sit eget værksted hjemme på gården i Svallerup.

- Det er nu 25 år siden, så jeg fejer jubilæet sammen med min 50 års fødselsdag, fortæller Steffen Olsen.

I fritiden roder han også med motorer. Han er nemlig bidt af en gal knallert og elsker at gå og sætte gamle knallerter fra 1970´ erne og 80´erne i stand.

- Det bliver til et par tusinde kilometer på landevejen i løbet af året, siger Steffen, der også kan lide at opleve landskabet fra de to-hjulede.

Aktiv i lokalområdet
Ud over en travl hverdag på værkstedet, finder Steffen Olsen også tid til at engagere sig i lokalområdet. Han har siden 2011 været medlem af bestyrelsen i Gørlev Handels- og Erhvervsforening, hvor han pt er konstitueret formand.

- Jeg har blandt andet været med til at lægge Gørlev Handelsstandsforening og Gørlev Erhvervsforening sammen til én forening, en nødvendig og spændende proces, som har styrket os, mener Steffen Olsen.

Han fik i 2011 prisen som Årets Erhvervsmand af netop Gørlev Erhvervsforening.

Steffen Olsen bor sammen med sin kone Winnie og sammen har parret to døtre. Der er reception hos Svallerup Auto onsdag den 12. december fra klokken 13 til 17. Adressen er Byvejen 25 i Svallerup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk