22. oktober 2018
Nykøbing Sjælland Stadsorkester kan opleves i Ubby Kirke.
Nykøbing Sjælland Stadsorkester kan opleves i Ubby Kirke.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadsorkester holder julekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadsorkester holder julekoncert
Ugebladet Vestsjælland - 06. december 2017 kl. 10:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag den 10. december er der julekoncert i Ubby Kirke kl. 14.

- Igen i år - og i øvrigt for fjerde år i træk - holder Ubby Menighedsråd julekoncert i Ubby Kirke. Koncerten afvikles på den måde, at de medvirkende optræder på skift - ofte flere gange - i løbet af koncerten. Desuden er der tre fællessange, som publikum kan synge med på, oplyser kirkeværge Arne Madsen.

- Som de tidligere år har vi besøg af Nykøbing Sjælland Stadsorkester med dirigent Ole Andersen i spidsen. Orkestret er et harmoniorkester, der består af cirka 24 amatørmusikere, som spiller, fordi de synes, det er sjovt. Selv om det er et amatørorkester, arbejder musikerne meget seriøst med musikken og stiler efter at have et højt musikalsk niveau.

Dirigent Ole Andersen har en fortid som solotrompetist i flere af de største danske orkestre. Han spiller et par numre og ledsages af organist Flemming Hjort Kristensen.

Operasanger som korleder
Endvidere medvirker Hvidebæk Pastorats to kirkekor: Hvidebæk Pastorats Kirkekor (voksenkor) og Hvidebæk Pastorats Børnekor. Begge kor har i nogle måneder hen over sommeren holdt pause på grund af manglende korledere. Ugen efter efterårsferien er begge kor kommet i gang igen med Berit Paludan som korleder. Berit Paludan er uddannet operasanger og daglig leder af Slagelse Musikskole. Hun bor i Rørby Præstegård og er gift med sognepræst Peter Michaelsen.

- Vi håber naturligvis på stort fremmøde. Ved de tidligere års julekoncerter har kirken været fyldt til sidste plads, fortæller Arne Madsen.

Efter koncerten kl. ca. 15.30 serveres der gløgg og æbleskiver.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk