26. marts 2019
Der er brætspilsdag på Ubby Bibliotek lørdag den 13. oktober
Der er brætspilsdag på Ubby Bibliotek lørdag den 13. oktober
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spildag på Ubby Bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spildag på Ubby Bibliotek
Ugebladet Vestsjælland - 06. oktober 2018 kl. 10:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 13. oktober fra klokken 10 til 12.30 inviteres alle interesseret til spildag med kendte og nye spil. Dagen henvender sig primært til børn fra otte år, og voksne, der gerne vil have en hyggelig formiddag.

Det er tredje gang, der er brætspilsdag på Ubby Bibliotek. Også denne gang er det arrangeret af Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker. Peter Michaelsen, lokal brætspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster giver korte oplæg og sætter os i gang med at prøve spillene. Man bliver introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter.

Det bliver gamle spil som Mølle, Dam, Go, Kalaha/Oware og vikingespillet Hnefatafl, men også nyere spil som Othello, Trax og Quoridor.

Som noget nyt vil man også kunne prøve spillet Fang løven, som er en forenklet udgave af det japanske skakspil Shogi. Sidstnævnte var sammen med Gosamuraiernes yndlingsspil. To kvindelige professionelle spillere har lavet en miniversion med dyrefigurer, som er sjovt for både børn og voksne. Desuden vil der denne gang blive præsentation af et gammelt dansk-norsk terningebrætspil: Daldøs, som er ved at blive populært på vikinge- og middelalderfestivaller.

Undervejs er »tag selv-buffet« med saft og juice, samt frugt til deltagerne under hele forløbet. Vi slutter af med pizza.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk under »det sker. »

Vild med spil?
En gruppe Othello-spillere mødes af og til en fredag eftermiddag til et par spil i Rørby Præstegård ved Peter Michaelsen, Møllevangen 1a, 4400 Kalundborg. Alle er meget velkomne, også til at spille et af de andre spil fra brætspilsdagene.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk