25. november 2017
Alle reolerne er kommet ned i højden, så man kan se gennem hele butikken, som har gennemgået en stor renovering og åbner på torsdag med masser af aktiviteter.
gallery icon

Se billedserie

Alle reolerne er kommet ned i højden, så man kan se gennem hele butikken, som har gennemgået en stor renovering og åbner på torsdag med masser af aktiviteter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar klar efter ombygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar klar efter ombygningen
Ugebladet Vestsjælland - 28. februar 2017 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndværkerne har været i gang i flere uger. Der er blevet rodet og regeret. Varegrupper er blevet flyttet, grøntafdelingen er rykket lidt og har fået nye kølere, der ikke i samme grad leverer kulde til hele afdelingen som før.

- Vi har energioptimeret både køl og lys, så vi sparer på strømmen og det er godt for både miljøet og pengepungen, forklarer Frank Jensen, der er i fuld gang med at lægge sidste hånd på den store ombygning af Spar.

Generelt er alle fritstående reoler blevet lavere for at skabe et bedre overblik i butikken.

Kommandocentralen, som hævede sig midt i butikken er nedlagt og i stedet er der bygget et helt nyt rum til post, pakker og også til bake-off maskinen. Men her er der også blevet plads til en computer, så personalet hurtigt kan slå en vare op og hjælpe kunderne.

- Vi har fået bredere gange, mere lys og luft og vi har flyttet kasserne lidt længere frem mod indgangen. Kolonialen har fået nye hylder og plads, men flowet i butikken er blevet rigtig fint, så vi glæder os til at vise det færdige resultat til kunderne, siger Frank Jensen.

Konkurrence, goodiebag og kyllingebowling

Torsdag den 2. marts er den officielle genåbningsdag, selv om Spar slet ikke har været lukket under ombygningen.

Der er en konkurrence, hvor man skal udfylde en kupon, som man finder i Spars annonce her i bladet. Kuponen skal afleveres senest søndag den 5. marts.

Torsdag den 2. marts klokken otte er der goodibags til de første 100 kunder og de kan glæde sig til en pose fyldt med produkter fra Spars kvalitetsserie »Gestus« og der vil være smagsprøver på en »pålægsmand« som delikatessen står for. Det er et pålægsfad, som man kan bestille til for eksempel gæstebud.

Fra torsdag til søndag vil der være forskellige andre smagsprøver og lørdag har Frank Jensen fundet på en ekstra lille gimmick, nemlig kyllingebowling.

- Vi indvier vores fine nye brede gange med en rask omgang kyllingebowling lørdag mellem klokken 10 og 12. Vi bowler med frosne kyllinger og der er fine præmier på spil, lover Frank Jensen.

Ud over det, vil der være masser af gode tilbud i hele butikken.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk