25. marts 2019
Emil Forup Hoppe Blaabæk og Dorte Hansen  er parate til sommerens aktiviteter. Privatfoto
Emil Forup Hoppe Blaabæk og Dorte Hansen er parate til sommerens aktiviteter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerferiedage på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerferiedage på biblioteket
Ugebladet Vestsjælland - 04. juli 2018 kl. 10:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Seks fantastiske, fornøjelige torsdage på børnebiblioteket i Sorø og to tirsdage i Dianalund er under opsejlning.

Børnene kan lave nøgleringe, bogmærker, collager og sommerkranse. De kan desuden have sjov med silk clay og sjov med hænder. På bibliotekets hjemmeside kan I se, hvad hver enkelt dag har som tema.

Igen i år er der sommerlæsning: »Sommerbogen«. Alle børn mellem 7 og 14 år kan være med.

- Konceptet er lige som tidligere. Læs/hør tre bøger af passende sværhedsgrad- gå på Dianalund eller Sorø Børnebibliotek og fortæl om dem - så får du 1 bog. Bøgerne er indkøbt i løbet af vinteren, og der står nu et par hundrede bøger klar til at blive udleveret som belønning. Børnene kan i år, foruden at fortælle om bøgerne på bibliotekerne, anmelde de læste bøger på biblo.dk, hvor de kan være med i en konkurrence om at vinde præmier, fortæller Dorte Hansen fra Sorø Biblioteker.

Når nu man alligevel skal på biblioteket i sommerferien, så kig dig godt omkring. På Dianalund og Sorø børnebiblioteker er der konkurrence hele ferien: Bogstavjagten. I kroge, under reoler, hist og pist og rundt omkring har nogle bogstaver gemt sig. Find bogstaverne, dan sætningen, der stammer fra bogen: Mor Muh og Krage. Så er man med i sommerens konkurrence om at vinde en kurv.

Til alle arrangementer gælder det, at der ikke er tilmelding; og det er gratis at deltage. Biblioteket har alle materialer, man møder bare op. Dorte Hansen og Emil Forup Hoppe Blaabæk glæder sig rigtig meget til at få besøg af en masse børn i juli og august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk