31. juli 2021
Hanne Brun, leder af Sofievej, delte drikkevarer ud, mens der blev hentet pølser ved pølsevognen. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Hanne Brun, leder af Sofievej, delte drikkevarer ud, mens der blev hentet pølser ved pølsevognen. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sofievej fester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sofievej fester
Ugebladet Vestsjælland - 22. juli 2021 kl. 13:52

Regeringen har sendt penge ud til en lang række institutioners borgere, de såkaldte forsødelsesmidler, som er et plaster på såret overfor de mest sårbare og udsatte grupper, der under coronapandemien har været mere isoleret end resten af samfundet.

- Vi har fået 3000 kroner pr beboer, og for de penge har vi besluttet at afvikle en række aktiviteter i løbet af sommeren. Lige nu er alle beboernes dagtilbud nemlig sommerlukkede, så her sker ikke så meget, fortæller Hanne Brun, der er leder af Sofievej i Høng.

Den første aktivitet fandt sted onsdag den 21. juli, hvor en pølsevogn trillede op ved Sofievej med vognen fuld af pølser og popcorn. Her kunne man bestille pølser og hos Hanne Brun fik man udleveret servietter og drikkelse.

- Vores beboere elsker pølser, så det er helt oplagt at få en pølsevogn herud. Man kan spise sammen med andre beboere, eller for sig selv, hvis man ønsker det. Alle vores aktiviteter er sat sammen, så man kan gå til og fra, siger Hanne Brun.

Hjerte-ballon-hat

Inden i fællesrummet sad en hel del beboere og spiste deres mad, mens en ballonklovn gik rundt og lavede forskellige ting af de mangefarvede balloner. En fin hat med rødt hjerte bragte strakt de helt store smil frem.

Sommeraktiviteterne omfatter også et besøg af Masterdrummer Sylvester og alle hans trommer, der er grillfest 2. august og DJ Phillip spiller op til dans. Den 4. august bydes der på det hele store kaffebord, mens Thopper sørger for musikken og den sidste aktivitet i sommer er 6. august, hvor beboerne kan komme på tur i hestevogn.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk