21. februar 2020
Søren Frederiksens minigraver har fået en sorter-grab, der med et snuptag kan håndtere den allerfleste anlægsopgaver. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Søren Frederiksens minigraver har fået en sorter-grab, der med et snuptag kan håndtere den allerfleste anlægsopgaver. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søren er parat, når foråret springer ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren er parat, når foråret springer ud
Opdateret 05. marts 2019 kl. 10:33
Ugebladet Vestsjælland - 05. marts 2019 kl. 08:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kloakker laver man året rundt og vedligeholdelse af kloakker foregår også hele året. Som kloakmester har Søren Frederiksen, Høng Kloakmester, et spuleanlæg, som han har suppleret med et tv-inspektionskamera, så han kan se, hvad der forårsager problemer i kloakkerne.

- Hvis man oplever problemer i sin kloak, kan jeg sende kameraet ned i kloakken og se, hvor og hvad der er årsagen. Det kan være rotter, det kan være rørene er gennemtæret eller der er vokset rødder ind i rørene eller noget helt fjerde, siger Søren Frederiksen.

Han tilbyder alt inden for kloakering, både nye anlæg, rensning af spildevandet, vedligehold og tegning af kloakker.

Haveklar
Ud over kloakker tilbyder Søren Frederiksen entreprenørarbejde, støbning, planeringsarbejdet med mere foruden anlægsarbejde.

- Jeg har netop investeret i en sortergrab, som er utrolig handy når det gælder anlægsarbejde. Den kan håndtere en lang række opgaver, som for eksempel at lægge kantsten og jeg kan også trække mindre rødder op. Han man en stub, klarer vi også den, siger Søren Frederiksen.

Men foråret lige om hjørnet, er der masser af opgaver og her er Søren klar.

- Lige nu er det træfældning, der er aktuelt, men lige om lidt begynder havefolket at røre på sig og vi skal i gang med alle de skønne haveprojekter. Med min minigraver kan jeg komme ind stort set overalt. Den er 1,03 meter, siger Søren Frederiksen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk