15. december 2018
Henrik Slagter bygger om og det betyder, at der er lukket i forretningen fra lørdag den 19. maj klokken 14 til onsdag den 6. juni, hvor han åbner igen med spritnyt inventar, gulv og loft  og en masse gode tilbud. Foto: Charlotte Koefoed
Henrik Slagter bygger om og det betyder, at der er lukket i forretningen fra lørdag den 19. maj klokken 14 til onsdag den 6. juni, hvor han åbner igen med spritnyt inventar, gulv og loft og en masse gode tilbud. Foto: Charlotte Koefoed
Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagteren lukker på lørdag og bygger om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagteren lukker på lørdag og bygger om
Ugebladet Vestsjælland - 16. maj 2018 kl. 10:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De næste to uger kan man ikke købe koteletter eller frikadeller hos Henrik Slagter i Dianalund Centret. Han lukker nemlig butikken lørdag den 19. maj klokken 14 og bruger de næste to uger på at bygge butikslokalet helt om.

Butikken åbner igen onsdag den 6. juni klokken 10 i tip-top stand og med nyt inventar, og masser af gode tilbud.

Sælger ud fra klokken 12
Fra lørdag den 19. maj klokken 12 begynder Henrik Slagter at sælge ud af salater, færdigretter og lignende varer med rabatter op til 50%.

Ugepakken til uge 21 skal bestilles inden den 19. maj og kan hentes onsdag den 23. maj mellem klokken 12 og 17 fra baglokalet.

Har man spørgsmål kan man ringe på 58 26 40 47.

Mad ud af huset kører normalt
Har man bestilt mad ud af huset, kører det som det plejer. Det er kun selve butikslokalet, der skal renoveres, så der kan stadig laves mad til de, som har bestilt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk