18. september 2019
Der blev delt medaljer og pokaler ud, da Høng Skytteforening forleden holdt juleafslutning.
Der blev delt medaljer og pokaler ud, da Høng Skytteforening forleden holdt juleafslutning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skytterne holdt juleafslutning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skytterne holdt juleafslutning
Ugebladet Vestsjælland - 25. december 2018 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forleden holdt Høng Skytteforening juleafslutning med gløgg og æbleskiver, samt overrækkelse af alle de pokaler og medalje skytterne havde vundet det sidste år.

De dygtige skytter havde skudt sig frem til omkring 90 pokaler og medaljer, så det tog noget tid at få delt alle udmærkelserne ud. Blandt meritterne var der fire DM-medaljer fra Danmarksmesterskaberne i Vingsted fordelt på tre skytter. Frederik Pedersen fik to, en guld på 200 m og en sølv på 300 m og Kasper Pedersen og Mikael H Nielsen fik hver DM-sølv på 50 m.

Årets Skytte i Høng Skytteforening blev Kasper Pedersen. Han fik overrakt 14 pokaler og medaljer i alt. Kasper Pedersen har været udtaget to gange til præmievåbenfinaler, hvor de 25 bedste unge åben skytter i Danmark skyder mod hinanden og hvor det blev til en 6. plads i Herning på 15m luftriffel.

Der blev også sagt tak til Carl Wittrock for det store arbejde, han i mange år har gjort som formand for Høng Skytteforening.

Bestyrelsen betegner året som et meget spændende år med nye skydebaner, som man glædet sig meget over, og som de dygtige skytter har meget glæde af.

De nye baner har også gjort at Høng Skytteforening er blevet tilbudt af DGI at holde landsdelmesterskab i skydning til marts, en opgave, som bestyrelsen ser frem til.

Skydningerne begynder igen efter nytår mandag den 7. januar klokken 18.30, og nye skytter er velkomne til at kigge ind.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk