26. april 2019
Simon Vagn Jensen, tv, og Henrik Ipsens forestilling er udskudt til april/maj på grund af cykeluheldet. Foto: Stefan Andreasen
Simon Vagn Jensen, tv, og Henrik Ipsens forestilling er udskudt til april/maj på grund af cykeluheldet. Foto: Stefan Andreasen
Foto: Lars Wahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuespillers cykel-uheld udskyder turné til forsamlingshuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespillers cykel-uheld udskyder turné til forsamlingshuse
Opdateret 16. januar 2019 kl. 13:06
Ugebladet Vestsjælland - 10. januar 2019 kl. 12:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odsherred Teaters januar-turné med den nye tomands-forestilling »To halvgamle mænd - det store liveshow« til Kalundborgs forsamlingshuse som led i projekt »Liv i Forsamlingshusene er udsat til april/maj.

arrow Læs også: Redaktions-maleri

Det sker fordi Odsherred Teaters leder, skuespiller Simon Vagn Jensen, der medvirker i forestillingen, er sygemeldt frem til 18. januar efter en operation, som følge af en hovedskade han pådrog sig efter et cykelstyrt i København.

Det oplyser skuespiller Henrik Ipsen, Odsherred Teater, der er stedfortræder.

- Han har det rigtigt fint nu efter operationen. Han faldt jo på sin cykel i oktober og slog hovedet og fik en mindre hjernerystelse. Lægerne siger, at det formentlig er derfor, der nu er sket en lille blødning inde i hovedet. Han er blevet opereret, blødningen er drænet væk, og den er stoppet, fordi han er i så god form, fortæller Henrik Ipsen.

- Det er vigtigt, at han får lov til at komme sig fuldstændigt, så han skal tage det helt roligt ovenpå operationen, siger Henrik Ipsen.

Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen stod foran prøve-opløbet før premieren på »To halvgamle mænd - det store liveshow«, der bygger på Politiken-journalisterne Bjarne Schilling og Gorm Vølvers »Håndbog for halvgamle mænd«.

Der var planlagt forpremiere i Røsnæs Forsamlingshus den 17. januar og premiere i Kulturhus Gimle i Føllenslev 18. januar som optakt til en større turné til Kalundborgs forsamlingshuse.

- Turnéen er - med stor velvilje fra Kalundborg Kommune og forsamlingshusene - udsat til april/maj. Lige nu arbejder vi på at forhandle de alternative datoer på plads med forsamlingshusene.

- Simon og jeg har så tæt et parløb i den her forestilling, den er skrevet til os, at vi sammen med instruktør Mei Oulund har vurderet, at vi ikke vil dublere og sætte en anden skuespiller ind. Så vi venter, til vi er sikre på, at Simon er helt klar igen, siger Henrik Ipsen.

Forestillingen skulle være spillet følgende steder:

Torsdag den 17. januar i Røsnæs Forsamlingshus.

Fredag den 18. januar i Kulturhus Gimle.

Onsdag den 30. januar i Ubby Forsamlingshus.

Fredag den 1. februar i Buerup Forsamlingshus.

Onsdag den 6. februar i Munkesøen Aktivitetscenter.

Fredag den 8. februar i Gl. Svebølle Forsamlingshus.

Torsdag den 14. februar i Svallerup Forsamlingshus.

Fredag den 15. februar i Hallebyore Mødested.

Mandag den 18. februar i Reerslev Forsamlingshus.

Onsdag den 20. februar i Jorløse Forsamlingshus.

Torsdag den 21. februar i Kirke Helsinge Forsamlingshus.

Torsdag den 28. februar i Svebølle Aktivitetscenter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk