10. december 2019
Birgit og Hardy Vejs siger officielt farvel i dag, tirsdag 3. september, datoen, hvor Vejs Havecenter blev stiftet for 20 år siden.

Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Birgit og Hardy Vejs siger officielt farvel i dag, tirsdag 3. september, datoen, hvor Vejs Havecenter blev stiftet for 20 år siden. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skiftedag i Vejs Havecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skiftedag i Vejs Havecenter
Ugebladet Vestsjælland - 27. august 2019 kl. 11:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag 3. september er det officielt skiftedag i Vejs Havecenter på Charlottevej i Høng, idet der er officielt »farvel og goddag« reception: De hidtidige ejere, Birgit og Hardy Vejs, vil gerne sige farvel til kunder, kollegaer og forretningsforbindelser gennem de sidste 20 år - og den nye ejer, Kristian i Vejs Havecenter i Høng. Og den nye ejer Kristian Olsen, vil gerne sige goddag.

Og datoen er ikke en tilfældighed, det er nemlig datoen for Vejs Havecenters stiftelse for 20 år siden.

Vejs Havecenter markerer i øvrigt 20 års-dagen med en række jubilæumstilbud - og det frem til »Havens Dag«, som i år er søndag den 8. sep.

Receptionen tirsdag 3. september finder sted kl. 13 til 17.

Overtog i juli
Kristian Olsen overtog officielt Vejs Havecenter 1. juli.

- Jeg er uddannet gartner og har arbejdet som gartner i 20 år. Jeg har i flere år haft øjne og ører åbne for at få mit eget havecenter, men i første omgang kiggede jeg ikke så langt mod vest, siger Kristian Olsen.

Da han fik øje på Vejs Havecenter i Høng, gav det mening at rykke teltpælene op og kaste sig ud i en ny tilværelse med kone og barn i Høng.

- Vejs Havecenter er et utrolig veldrevet havecenter, rammerne er i orden, og derfor slog jeg til, siger Kristian Olsen.

Umiddelbart bliver der ikke lavet noget om, og personalet er fulgt med over i ejerskiftet. Men Kristian Olsen har masser af ideer, blandt andet omkring klima og miljø.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk