10. december 2019
Lørdag den 17. august er der loppemarked i Skellebjerg ved kirken. Alle er velkomne, også til at leje en stadeplads. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Lørdag den 17. august er der loppemarked i Skellebjerg ved kirken. Alle er velkomne, også til at leje en stadeplads. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skellebjerg Beboerforening vil have hele byen med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skellebjerg Beboerforening vil have hele byen med
Opdateret 05. august 2019 kl. 13:34
Ugebladet Vestsjælland - 05. august 2019 kl. 13:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er omkring 60-70 medlemmer i Skellebjerg Beboerforening og den syv-mand store bestyrelsen har i årevis kæmpet for, at de mange nye tilflyttere og nye beboere, der endnu ikke har stiftet bekendskab med beboerforeningen og dens aktiviteter, skal få øje på, hvad man har at tilbyde.

- Vi har faktisk en hel del arrangementer årligt. 10-12 stykker, vil jeg tro, fortæller Christina Christensen, der har været medlem af beboerforeningen og bestyrelsen i 20 år.

- Og jeg er endda en af de nye og en af de unge, selv om jeg er 64 år, griner Christina Christensen.

Loppemarked, grillaften og byvandring

Der er grillaften for beboerforeningens medlemmer den 14. august og loppemarked for alle den 17. august. Her er der stadig ledige standepladser og der vil også være veteranbiler på pladsen foran Bondes tidligere købmandsbutik.

- Vi startede med loppemarkederne for et par år siden med god succes og i år holder vi det på lørdag den 17. august fra klokken 10 til 15. Vi sælger både mad og drikke og alle er velkomne, siger Christina Christensen.

Hun håber mange vil komme, for det giver lidt indtægter til foreningens aktiviteter.

- For et par år siden løb vi ind i pengeproblemer og kassen var tom. Det kommunale tilskud var skrumpet, men det lykkedes at holde liv i foreningen. Det er jo også derfor, vi gerne vil have flere medlemmer og mere fællesskab, siger Christina Christensen.

7. september er der høstfest på Leren 2, hvor man kan låne lokaler og den 15. september der er byvandring, hvor Jørgen Viberg er guide.

- Jørgen Viberg ved alt om byen, om husene, beboerne og byen, så det er en oplagt mulighed for at lære både byen og beboerne at kende, mener Christina Christensen.

Byvandringen sluttes af med kaffe og kage på Herrestrupvej 1.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk