18. maj 2021
Sebastian Riber skal skrive fagprøve om Hoka løbesko, som er nyt mærke i Sportigan i Høng Centret. Foto: Charlotte Koefoed
Sebastian Riber skal skrive fagprøve om Hoka løbesko, som er nyt mærke i Sportigan i Høng Centret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sebastian skriver om Hoka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian skriver om Hoka
Ugebladet Vestsjælland - 24. april 2021 kl. 09:52

Siden oktober 2019 har 21-årige Sebastian Riber fra Oxbøl boet i Slagelse. Årsagen til det er, at han fik læreplads i Sportigan i Høng og nu er han så langt i sin elevtid, at han skal til fagprøve.

Den er han allerede i fuld gang med, for han skal til eksamen den 9. juni og forsvare sin fagprøve.

- Jeg har valgt at skrive om de helt nye løbesko fra Hoka, som er et nyt mærke her i Sportigan i Høng. Faktisk er vi en af de to Sportiganbutikker i Danmark, der har fået forhandlingen af Hoka løbesko, fortæller Sebastian Riber.

I den kommende uge har han fokus på Hoka i Sportigan med gode priser og ikke mindst information til kunderne om, hvordan Hoka udmærker sig i forhold til andre løbesko.

- De har for eksempel en høj hæl, der bouncer når man løber. Det vil sige, de hjælper løberen til et bedre afsæt, slutter Sebastian Riber.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk