20. november 2017
Frisørerne Thomas Carlsen, Maria Balslev  og Anja Jonassen flytter sammen med massør Morten Nobel fra lokalerne på Slagelsevej 20 til Punkt 1´s tidligere lokaler på Hovedgaden 32 a i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
Frisørerne Thomas Carlsen, Maria Balslev og Anja Jonassen flytter sammen med massør Morten Nobel fra lokalerne på Slagelsevej 20 til Punkt 1´s tidligere lokaler på Hovedgaden 32 a i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Salon Carlsen flytter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salon Carlsen flytter
Ugebladet Vestsjælland - 01. maj 2017 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været meget snak og usikkerhed om hvorvidt der skulle etableres en dagligvareforretning på Slagelsevej 20 i Høng, men indtil nu er der ikke skrevet under på noget. Men usikkerheden om fremtiden for ejendommen har fået to af de nuværende lejere til at finde nye lokaler.

- Man kan sige, at vi i hvert fald kan se ti år frem med ro i sindet, fortæller Thomas Carlsen, der er styrmand for frisørerne Anja Jonassen og Maria Balslev i Salon Carlsen og har desuden massør Morten Nobel med i den løsning, han har fundet i halvdelen af Punkt 1´s tidligere lokaler på hjørnet af Hovedgaden og Odinsvej i Høng.

Den anden halvdel lejer Mægler Mortensen, så de to naboer fra Salgelsevej bliver ved med at være naboer.

Helt ny salon
Lige nu er der ikke meget, der ligner en moderne frisørsalon i den tidligere Punkt 1 forretning.

Håndværkerne har travlt med at flå det gamle gulv op, lave afløb til vaskepladserne og få lofterne klar, så Salon Carlsen kan flytte ind den 30. maj.

De tre frisører får ni pladser. Det er tre mere, end de har nu og der bliver også 20 kvadratmeter mere at boltre sig på, når den nye salon åbner.

- Vi glæder os vildt meget. Vi får helt nyt inventar og jeg tager et kursus i at barbere, så vi inden alt for længe kan tilbyde barbering her i salonen, lover Thomas Carlsen.

De nye lokaler har gode parkeringsmuligheder. Der bliver nogle gæstepladser i baggården og ved det tidligere rådhus er der 75 parkeringspladser.

Morten flytter med
For et års tid siden lejede massør Morten Nobel sig ind i Thomas Carlsens behandlerrum og han flytter med til de nye lokaler.

- Det er rigtig fint og jeg får et godt behandlerrum her også. Det bliver ligesom det plejer. Dog vil jeg gerne åbne muligheden for en anden behandler at komme med, for jeg bruger fortrinsvis behandlerrummet om aftenen, så der kunne sagtens være en her i dagtimerne, siger Morten Nobel.

Salon Carlsen lukker på Slagelsevej så snart de sidste konfirmander har fået sat lokkerne Kristihimmelfartsdag.

Salonen åbner igen i de nye lokaler den 30. maj og når Mægler Mortensen er på plads 1. juli, holdes der fælles indvielse af de nye lokaler.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk