26. november 2020
Svestar giver koncert i Tersløse Kirke torsdag den 29. oktober klokken 19.30
Svestar giver koncert i Tersløse Kirke torsdag den 29. oktober klokken 19.30
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal der spilles dansk igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal der spilles dansk igen
Ugebladet Vestsjælland - 26. oktober 2020 kl. 16:44

Torsdag den 29. oktober er det Spil Dansk dag og i Dianalund har man i kirkeregi tre koncerter. Man lægger ud i Niløse Kirke klokken 8.30 med morgensang, klokken 17 fyraftenskoncert med Tersløse Kirkes børne- og ungdomskor, hvor fokus er på jubilæumsåret, som blev præget af aflysninger og klokken 19.30 er der koncert m Tersløse Kirke med Svestar, en koncert som har titlen »Kærligt hilset fra Ingenmandsland«, som er en musikhistorie om en oldefars tid ved Østfronten under 1.verdenskrig. En koncertfortælling om savn, håb og lyspunkter skabt af sanger, og oldebarn, Anne Roed Refshauge og den danske gruppe Svestar.

For seks år siden fandt sangerinden Anne Roed Refshauge en gammel kuffert, som havde tilhørt hendes sønderjyske oldefar, Nis Refshauge. Kufferten indeholdt breve og syv små tætskrevne dagbøger dukkede op. De var fra hans år ved Østfronten under Første Verdenskrig, og det er disse breve og dagbøger, der danner grundlaget for koncerten.

Svestar består af: Anne Roed Refshauge, sang, Kirstine Sand, violin, Kirstine Elise Pedersen, cello, Marie Sønderby, klaver og gæstemusikere Marika Thinggaard Andersen, klarinet og saxofon og Søren Østergaard Pedersen, kontrabas

Der er gratis adgang til alle tre koncerter.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk