16. januar 2019
Der er nu samlet midler nok ind til sidste etape af »På Banen« i Dianalund. Dianalund B&U Kultur takker mange gange for den store opbakning.
Der er nu samlet midler nok ind til sidste etape af »På Banen« i Dianalund. Dianalund B&U Kultur takker mange gange for den store opbakning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så kom pengene i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så kom pengene i hus
Ugebladet Vestsjælland - 12. juni 2018 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I alt koster den sidste etape af »På Banen« som skal ligger på begge sider af træbæltet overfor Borgerhusets indgang, 4,2 millioner. For de penge får borgerne i Dianalund en multibane til forskellige boldspil og dertil en interaktiv væg til leg og læring, der kommer et udefitnessområde, en parkourbane og en skaterbane, foruden en scene. Byggeriet af scenen kan først gå i gang, når pavillonerne fra Lundebos genhusning er fjernet.

- Sorø Kommune kom med 1,4 millioner fra Helhedsplanspuljen, som så har vi skaffet en hel del midler via fonde. Alene fra Mærsk har vi fået to millioner kroner, men også andre fonde har givet penge til banen.

Men vi manglede omkring 250.000 kroner, og dem gik aktive folk her i byen, blandt andet Poul Brøns, i front for at skaffe. Så via både erhvervsdonationer og private donationer, har vi fået samlet 265.710 kroner ind og banen er sikret. Vi er så glade, fortæller Tina Larsen fra Dianalund B&U Kultur.

Pengene er blevet samlet ind på to måneder og man er så småt i gang med at grave ud til multibanen.

- Vi vil gerne benytte lejligheden her fra Dianalund B&U Kultur til at takke alle de fantastiske gavmilde sponsorer og vi takker for den utrolig opbakning, vi har fået, slutter Tina Larsen.

På nær scenen, der først kan etableres til næste år, er planen at banen skal stå klar slut august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk