26. marts 2019
Casper Kastrup og Morten Drifte ejer sammen firmaet SVEX, som på et år har fået ni ansatte. De fejer skorstene og laver ventilationsløsninger. Foto: Charlotte Koefoed
Casper Kastrup og Morten Drifte ejer sammen firmaet SVEX, som på et år har fået ni ansatte. De fejer skorstene og laver ventilationsløsninger. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SVEX har travlt med skorstene og ventilationsanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVEX har travlt med skorstene og ventilationsanlæg
Ugebladet Vestsjælland - 12. november 2018 kl. 10:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I januar 2017 gik skorstensfejer Morten Drifte solo med eget firma, Skorstens Eksperten, hvor han tilbød alt skorstensfejerarbejde på lige fod med de skorstensfejere, der er tilknyttet landets kommuner.

- Kommunerne tager gebyr fra skorstensfejerene, men det behøver de frie skorstensfejere ikke og det er der mange boligejere, der ikke er klar over. Man har kort sagt frit valg og så er det billigere, fortæller Morten Drifte.

Og han har haft travlt siden starten af sit firma for knap to år siden. Så travlt, at han nu har lukket Skorstens Eksperten, fået en medejer i kammeraten Casper Kastrup og sammen har de dannet et nyt firma, der fejer skorstene, men som også har fået endnu et område at arbejde med, nemlig ventilationsanlæg.

- Vi har rygende travlt, ikke kun med det skorstensfejerarbejde, vi lavede i Skorstens Eksperten, men også med alt inden for ventilation, siger Morten Drifte.

Flyt varmen rundt i hele huset
Har man en brændeovn, kan det give god mening at få flyttet den varme, brændeovnen afgiver, videre rundt i hele huset.

- Vi installerer genveksanlæg, der kan flytte varmen rundt fra for eksempel stuen, hvor brændeovnen står, til de tilstødende rum. Bor man for eksempel i et parcelhus, udnytter vi loftet til at lægge kanaler, hvorfra varmen kan fordele sig, forklarer Casper Kastrup.

Der er mange muligheder for løsninger, som tilpasses den enkelte kundes behov.

- Vi laver masser af løsninger både for private, men også for erhverv. Vi tilbyder også vejledning om alt fra valg af ovn/skorsten til hvordan man fyrer rigtigt op i brændeovnen, siger Morten Drifte.

Med den nye firmakonstruktion står man stærkt på markedet, både inden for skorstensfejning, men også inden for ventilation og alt, hvad dertil hører.

- Vi arbejder både for små pirvate kunder og for store virksomheder. også med udsugning og den slags, siger Morten Drifte.

Vi mangler medarbejdere
Lige nu er der ni mand ansat i SVEX, men det rækker ikke til de mange opgaver, der strømmer ind.

- Vi har rigtig travlt og leder efter personale. Man skal helst være uddannet skorstensfejer eller inden for ventilation. Vi har rigtig mange opgaver og det er svært at finde faguddannet personale, siger Casper Kastrup.

Er man interesseret i ar høre mere, kan man finde alle relevante informationer på svex.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk