28. maj 2020
Roser dækker næsten alle behov for blomster i haven. Om det er på mur, op i et træ, i kantede bede og over stakitter. Og det er nu, de skal plantes.
Roser dækker næsten alle behov for blomster i haven. Om det er på mur, op i et træ, i kantede bede og over stakitter. Og det er nu, de skal plantes.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roser dækker næsten alle behov for blomster i haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roser dækker næsten alle behov for blomster i haven
Ugebladet Vestsjælland - 01. april 2020 kl. 14:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 20 år med samme hjemmeside, så synes Torben Thim, indehaver af Rosenplanteskolen i Løve, at det er på tide med fornyelse.

My-gaden.dk er adressen på den nye hjemmeside, som afløser roses.dk. På den nye hjemmeside kan der naturligvis også købes et stort udvalg af roser, og det er lige nu, de skal i jorden.

- Forandring fryder, fornyelse skaber lyst, indsigt og ikke mindst forenkling, så det er nemmere at navigere mellem de mange kategorier og features, der skal indeholdes i en hjemmeside som my-garden, oplyser Torben Thim.

Han har i mange år sendt roser og andre planter med posten ud til kunderne rundt i helt Danmark, og i den nuværende situation, forventer han bestemt ikke, at onlinen handlen på nogen måde falder. Den nye hjemmeside har været undervejs i nogen tid, men nu er den klar til at handle på.

Nu er det min planteskole

Planteskolen i Løve blev grundlagt tilbage i 1930 af Valdemar Petersen. Torben Thim overtog planteskolen i 1979 og har siden videreudviklet og forfinet rosensamlingen. I dag er planteskolens aktiviteter både produktion af planter og kulturhistorie samt med salg af roser og alle andre vækster.

Torben Thim har en fin forklaring på, hvorfor den nye hjemmeside hedder my-garden.dk. Der er nemlig først nu, hvor han har ejet planteskolen i godt 40 år, at han vil sige, det er hans. Ånden efter Valdemar Petersen har levet i mange år.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk