17. juli 2019
Anna Abkjær og Jette Lund er kvinderne bag Rosenvængets Selskabslokaler. Her er både mulighed for at holde festen i lokalerne og få maden med sig hjem
gallery icon

Se billedserie

Anna Abkjær og Jette Lund er kvinderne bag Rosenvængets Selskabslokaler. Her er både mulighed for at holde festen i lokalerne og få maden med sig hjem
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosenvænget har mulighederne til din fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosenvænget har mulighederne til din fest
Ugebladet Vestsjælland - 11. februar 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vil man slippe for besværet med at dække borde, finde stole, rykke rundt i stuen, så gæsterne kan være der og lave maden, kan man booke sig ind i Rosenvængets Selskabslokaler, der huser både store og små fester, møder, sammenkomster, kurser eller andet. Men man kan også få maden bragt ud og holde sin fest hjemme. I alle tilfælde kan man være sikker på, at folk går mætte fra bordet og maden er lavet af gode og friske råvarer.

- Vi har menuer til enhver lejlighed og smag og vi finder altid en løsning, hvis man har andre ønsker, siger Jette Lund, der sammen med Anna Abkjær har drevet Rosenvængets Selskabslokaler siden 2000.

I løbet af årene er der kommet meget mere fokus på salaterne og det grønne tilbehør, ligesom frugt er en naturlig del af de fleste fester.

- Vi er blevet mere grønne alle sammen, men vi har jo alt lige fra de klassiske menu med tarteletter med høns i asparges, kalvetyksteg med tilbehør og kage med is til dessert over de mere lette retter som skaldyrssalat, grønne salater, fennikel med appelsin, perlebyg og meget andet, siger Anna Abkjær.

Indgang fra Høng Hallen
20. marts begynder byggeriet af den nye B-hal i Høng og det betyder, at man skal benytte Høng Hallens indgang, når man skal til Rosenvængets Selskabslokaler.

- Byggerieret foregår på den »rigtige« side, set fra vores synsvinkel. Vi beholder nemlig vores dejlige udsigt over søen og det grønne område og vores terrasse, men man skal benytte Høng Hallens indgang fra den store parkeringsplads, slår Anna Abkjær fast.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk