25. oktober 2020
Preben Kristensens shelterplads i Dalby havde forleden weekend besøg af en flok rollespilsentusiaster. Foto: Preben Kristensen
gallery icon

Se billedserie

Preben Kristensens shelterplads i Dalby havde forleden weekend besøg af en flok rollespilsentusiaster. Foto: Preben Kristensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rollespil på shelterplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rollespil på shelterplads
Opdateret 02. oktober 2020 kl. 09:50
Ugebladet Vestsjælland - 01. oktober 2020 kl. 11:54

Forleden weekend blev Dalby Shelterplads forvandlet til en scene fra rollespilsbyen Delphinina. Her hersker baron Dominic, der spilles af Kathrine Lemming, som er gamemaster for rollespilsscenariet. Sammen med både troldmænd, urtesælgere, læger, slagtere og en vagtkaptajn blev Shelterpladsen vakt til live i bedste fantasy facon, hvor baronen inviterede alle til fest på kroen »Den Gyldne Tår«.

Om aftenen blev der spist ravnesuppe efter den ældgamle hemmelige opskrift, og der blev spillet op til dans med livemusik fremført af deltagerne selv.

Men ikke alt var fest i Delphinina. Vagtkaptajnen havde mistet sin sjæl til de onde ånder, og byen skulle ved fælles hjælp forsøge at vinde den tabte sjæl tilbage. Her skulle bruges stærk magi. Byens beboere samledes derfor i et ritual, hvor de hidkaldte de onde ånder og kæmpede for deres frænde. Slaget lykkedes og den taknemmelige vagtkaptajn var atter et helt menneske.

- Om søndagen drog følget videre på nye eventyr, men gruppen har allerede planer om at slå vejene forbi pladsen her igen til næste år. Det er jo herligt, folk kan lide at komme her og der er plads til mange forskellige slags udfoldelser. Jeg har også haft besøg af Puch Maxi folkene, som også besøgte mig sidste år, fortæller Preben Kristensen, indehaver af Dalby Shelterplads.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk