28. september 2021
Røde Kors i Gørlev flytter fra Algade 21 til Algade 36, hvor Gørlev Gulv- og tæppeservice lå.  Fra venstre er det Lilli Kristensen, Lona Christoffersen, Miroma Hesselholt, Anette Højland og Marietta Gudrem. Foto: Charlotte Koefoed
Røde Kors i Gørlev flytter fra Algade 21 til Algade 36, hvor Gørlev Gulv- og tæppeservice lå. Fra venstre er det Lilli Kristensen, Lona Christoffersen, Miroma Hesselholt, Anette Højland og Marietta Gudrem. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røde Kors rykker fra nummer 21 til nummer 36

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røde Kors rykker fra nummer 21 til nummer 36
Ugebladet Vestsjælland - 30. juli 2021 kl. 05:52

I flere år har de frivillige i Røde Kors butikken i Gørlev talt om, at de har for lidt plads til alt det tøj, der hver eneste uge bliver afleveret, og som herefter skal sorteres, hænges på bøjle og sælges.

Man mangler nemlig plads.
- Vores ejedom her på Algade 21 har vi haft i over 20 år og været glade for, men huset er gammelt og meget upraktisk indrettet i forhold til den øgede mængde tøj, vi får ind, forklarer Marietta Gudrem, der er leder af Røde Kors butikken i Gørlev.

En renovering ville blive alt for omkostningsfuld, så derfor har Marietta Gudrem og hendes 27 frivillige kigget efter større og bedre egnede lokaler.

Det har de nu fundet i Uffe Samuelsens tidligere Gørlev Gulv- og tæppeservice.

- Lokalerne var egentlig udlejet, men det gik i vasken, så da vi hørte det, skyndte vi os at byde ind og 15. august får vi nøglerne, forklarer Marietta Gudrem.

Ejendommen på Algade 21 er solgt, så den del er også kommet på plads.

- Fra Røde Kors får vi hjælp af Claus Hansen, der indrettet butikker over hele landet. Men vi får travlt, for vi har rigtig mange ting, der skal flyttes, griner Lilli Kristensen, der er en af de frivillige og med i aktivitetsudvalget.

God plads
På Algade 36 er der god plads. Røde Kors får hele stueetagen at råde over og det betyder, at man kan få meget bedre plads til at vise de mange varer frem.

- Det store bagerste lokale, som Uffe Samuelsen havde tæpper i, skal vi bruge som sorteringsrum og personalestue. Det bliver alle tiders, siger Lona Christoffersen.

Til at få flyttet de nuværende ting i de nye lokaler, og det gælder både inventar og tøj/sko, skal man bruge en masse frivillige og det samme gælder til at indrette de nye lokaler og sætter reoler og skabe op.

- Skulle der være nogle mænd med stærke arme derude, der har lyst til at give en hånd med, så mangler vi dem virkelig og de kan bare henvende sig i butikken her på Algade 21, slutter Marietta Gudrem.

Røde Kors butikken regner med at være på plads i de nye lokaler omkring 1. oktober. Der vil være åbent i den nuværende butik indtil flytningen er færdig.

Ud over tøj og sko til damer, herre og børn, bliver der også plads til nips af forskellig art.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk