20. november 2019
Søren Tofte gik fredag den 12. april i gang med sin 26. sæson i Reersø Fiskehus. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Søren Tofte gik fredag den 12. april i gang med sin 26. sæson i Reersø Fiskehus. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reersø Fiskehus udvider

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reersø Fiskehus udvider
Opdateret 12. april 2019 kl. 13:00
Ugebladet Vestsjælland - 10. april 2019 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 12. april åbner Søren Tofte dørene i Reersø Fiskehus for sin 26. sæson med friske fisk, masser af hjemmegjorte røgvarer og de berømte fiskefrikadeller, som der hvert år ryger et ukendt antal af over disken.

- Ok, sidste år gik det helt amok. Vi havde en fantastisk sommer og en fantastisk sæson, så vi solgte vildt mange fiskefrikadeller, griner Søren Tofte.

Han fornemmer, vi får en god sommer igen i år og i løbet af vinteren har han gået og forberedt den nye sæson, blandt andet ved at bygge om i fiskehuset.

Mere plads til cafebordene
Fiskehuset på Reersø sælger fisk. Friske fisk, som de selv udskærer, masser af røgvarer som sild, makrel, laks, kulmule, smørfisk, rejer, og muslinger, alt sammen hjemmerøget, og så er der den lille cafe, som serverer lækre, frisklavet fiskeretter lavet fra bunden af.

- Vores cafeområder har længe haft pladsmangel, så i år fik jeg lov af Musholm A/S til at snuppe et par meter af deres produktionshal, og her har jeg placeret en del af køkkenfaciliteterne, dog med et stort åbnet kik ud til butikken og cafeen. Vi beholder en del af anretningen og tilberedningen i lokalet, men bag en halv glasvæg, så vi får plads til lidt flere borde, forklarer Søren Tofte.

Øl og snaps
Fisk og snaps passer godt til hinanden og Søren Tofte har i årevis haft et godt samarbejde med Den Bornholmske Spritfabrik og sammen har de lavet Søren egen snaps.

- Den kommer i en jubilæumsudgave og jeg har også fået en masse gode øl fra Fur Bryghus, siger Søren Tofte.

Sæsonen er skudt i gang
Som nævnt åbner Reersø Fiskehus fredag den 12. april og har åbent hele påsken. Derefter åbner han igen i bededagene fra den 17. til den 19. maj og fra Kristi Himmelfartsdag den 30. maj er sæsonen i fuld gang med åbent hver dag frem til september.

Det kræver selvsagt et godt personale, som skal kunne rubbe neglene, for ind imellem er der travlt i såvel butik, som i cafeen.

- Sidste år var vi heldige at få nogle lidt ældre personer, der synes det var sjovt at være her et par dage om ugen. Sådan nogen kan vi sagtens bruge igen, så er der nogen derude, der har lyst til at arbejde i sommersæsonen, så kig lige ind, opfordrer Søren Tofte.

I stil med tidligere år kommer der igen musik på kajen ved Reersø Fiskehus.

30. juni kommer Blue Mountain Band, 14. juli kommer Johnny and the Heartbeats og 28. juli er det Basserne, der optræder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk