30. maj 2020
Puch-Banden blev bespist og hyggede sig gevaldig forleden på Dalby Shelterplads. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Puch-Banden blev bespist og hyggede sig gevaldig forleden på Dalby Shelterplads. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Puch-banden indtog Dalby Shelterplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Puch-banden indtog Dalby Shelterplads
Opdateret 07. august 2019 kl. 11:05
Ugebladet Vestsjælland - 05. august 2019 kl. 13:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 4. august vajede flaget over Dalby Shelterplads, da 58 gamle veteranknallerter ankom til pladsen. Gruppen, kaldet Puch-banden, var på deres årlige tur rundt i det vestlige Sjælland og traditionen tro holdt de pit-stop hos lejerchefparret Karin og Preben Kristiansen på Dalby Shelterplads, som tog imod hele flokken. Igen i år var der deltagelse helt fra Fakse, hvor man var kørt hele vejen til Kirke Helsinge, hvorfra hele optoget udgik.

Som noget nyt i år, var der åbnet op for kvinderne, som var pænt repræsenteret. Pladsen blev indtaget i god ro og orden af de mange knallerter, og lejrchefen bød velkommen til alle. Hans kone Karin diskede op med røde pølser og brød samt øl og vand, te og kaffe - godt hjulpet af pladsens gode naboer Lars og Jonna.

I år hørte man også for første gang de mange menneskers sprøde røst, da det gik op for dem, at Jonna havde 75 års fødselsdag. Så blev der sunget fødselsdagssang og råbt højt hurra.

- Øllen var igen i år sponsoreret af Min Købmand i Kirke-Stillinge, og de faldt på et tørt sted. Og tak for det. Efter pølser og øl var spist og drukket, samledes knallerterne i en halvmåne på græsset og der blev takket pænt af for denne gang, fortæller Preben Kristiansen.

Det var en dejlig dag med en masse glade mennesker, der stadig kan huske de gamle knallerter.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk