20. november 2019
Linedance bliver en del af Høng Centrets oplevelser, når de inviterer til lørdagshandel den 30. marts. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

Linedance bliver en del af Høng Centrets oplevelser, når de inviterer til lørdagshandel den 30. marts. Arkivfoto
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv linedance i Høng Centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv linedance i Høng Centret
Ugebladet Vestsjælland - 25. marts 2019 kl. 15:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lørdag den 30. marts har flere butikker i Høng Centret ekstra gode tilbud til gæsterne, og på torvet serverer Søren fra Skipperkroen 1.000 gratis pandekager.

Måske er det en god idé at fylde maven med energi, inden linedansere fra Gørlev Idrætsforenings linedancerhold kommer på scenen.

For efter deres opvisning, inviterer de tilskuerne med ud for at prøve et par nemme danse.

- Vi har planlagt at invitere folk op, så de kan prøve et par nemme danse, siger Marianne Eriksen fra GIF's linedancere.

Der er ingen grund til at holde sig tilbage, for man kan ikke danse med en sur mine. Der kommer altid et smil på læben, når ben og krop bevæger sig til musikken.

- Det er sjovt, når man danser, og selv om man laver en fejl, så siger man bare pyt med et smil, og kommer ind i rytmen igen, fortæller Marianne Eriksen.

Hvis gæsterne i Høng Centret får lyst til at prøve flere end de få danse under opvisningen, må de vente til efter sommeren med at begynde hos Gørlev Idrætsforenings linedancere.

- Vi har tre hold, der begynder sæsonen ti august/september. Et hold for øvede og et for let øvede, og så et begynderhold, hvor vi danser nogle lette danse, mens vi lærer trinene, forklarer hun.

For nogle år siden var linedance på mode i hele landet, men den mode har skiftet, og der er kommet andre måder at få socialt samvær på. Dengang blev linedance knyttet sammen med countrymusik, men på holdet for nybegyndere er det ikke kun countrymusik, der er i cd-afspilleren.

- Vi danser til både nye og gamle numre. Det kommer også lidt an på, hvad der bliver spillet meget i radioen i øjeblikket, så det er bestemt ikke kun countrymusik, vi danser til, siger hun.

I øjeblikket er der omkring 35 dansere i Gørlev, men der er plads til flere, så når sæsonen begynder, er det bare med at melde sig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk